Close

Ravigaala tänään klo 21 alkaen

Lauantain Gaalaravien jälkeen kotisohvilla voidaan pukea parhaat ylle ja virittäytyä Ravigaalan tunnelmaan! ✨

Vuoden 2020 parhaat palkitaan suorassa TV-lähetyksessä, joka on seurattavissa lauantaina 16.1. klo 21 alkaen TotoTV, Ruutu+ ja CMore Sport 2 -palveluiden kautta sekä maksutta MT26-kanavan (antennitaloudet) ja verkossa veikkaus.fi (VeikkausTV) -osoitteen kautta.

Gaalaillan juontavat Maikkarin Uutisaamusta tuttu Joanna Kuvaja ja ravikansan suosikkiääni Lauri Hyvönen. Ohjelmassa ensi-iltansa saavat sanavalmiit ravisohvikset, jotka ruotivat menneen ravivuoden kohokohdat ja paljastavat omat suosikkinsa eri palkintoluokkien voittajiksi. Sohvalla nähdään suurhevosenomistaja ja tv-persoona Kari Lähdekorpi, monté-ratsastaja Nelly-Janiika Korpikoski sekä raviselostaja ja -asiantuntija Marko Lähteenmäki. 

Palkittavat valitsee Ravitoimittajat ry:n hallitus, mutta yleisö sai tänäkin vuonna päättää kahden kategorian voittajat. Yleisöäänestyksen perusteella palkitaan Vuoden hevonen ja Vuoden sykähdyttävin ravihetki. Vuoden sykähdyttävin ravihetki -kategoriassa äänensä sai antaa myös omalle ehdotukselleen.

Vuoteen mahtuu lukuisia upeita kilpailusuorituksia, tarinoita, hevosia sekä ihmisiä. Palkittavien valinta ja julkistaminen ovat vuosittain mielenkiintoisia vaiheita.

”Kun kävimme hallituksen kanssa ehdokkaita läpi, totesimme, että vuosi oli yllättävän tasokas ottaen huomioon, että oli pitkä koronatauko välissä”, Ravitoimittajat ry:n puheenjohtaja Jani Kanerva kommentoi kulunutta vuotta.

”Esimerkiksi Vuoden hevonen -yleisöäänestykseen olisi hyvin voinut ottaa muutamia ehdokkaita lisää. Jouduimme kuitenkin tekemään pientä karsintaa, että ehdokas määrä oli samaa luokkaa kuin edellisinä vuosina. Kaikkien kategorioiden ehdokkaista voi todella sanoa, että ihmiset ja hevoset ovat paikkansa ansainneet.”

TV-tuotteena esitettävä Ravigaala tuo juhlallisuudet vastuullisesti kotikatsomoihin. Kategoriat ovat entuudestaan tuttuja, vaikka pieniä muutoksia viime vuosiin tulee olemaan. Ravitoimittajat ry ja Suomen Hippos päätyivät jo suunnitteluvaiheessa siihen, että lähetyksen tiiviistä aikataulusta johtuen esimerkiksi eri sidosryhmien kunniamainintoja ei jaeta suorassa lähetyksessä.

Tutustu Ravigaalan palkintokategorioihin ja ehdokkaisiin tästä.

Nautinnollista gaalailtaa!

No event found!