Close

Radankäyttömaksut 2021

Teivon alueiden käyttömaksut vuonna 2021

Kertamaksu                                                                                        20 €
Vuosimaksu 1-2 valmennettavaa hevosta                               107 €
Vuosimaksu 3-10 valmennettavaa hevosta                             197 €
Vuosimaksu yli 10 valmennettavaa hevosta                           392 €

Hinnat sisältävät arvolisäveron 24 %

Teivon kaviouran ja harjoitusalueiden käyttöoikeuden saa ainoastaan maksamalla joko vuosimaksun tai kertamaksun. Teivon alueen käyttömaksu koskee kaikkia alueen käyttäjiä ja kaikkien käyttäjien pitää kysyttäessä pystyä osoittamaan maksunsa. Laskua ei enää lähetetä automaattisesti. Käyttömaksu maksetaan Teivo Shopissa (sivun oikean reunan Teivo Shop-painike). Alueita käyttävä valmentaja saa halutessaan myös laskun, kun ilmoittaa laskutustietonsa Teivon toimistoon teivo@teivo.fi tai p. 03-315 481. Postitse lähetettävistä laskuista perimme 5 euron laskutuslisän.

Jos maksua ei ole hoidettu, käyttöoikeutta ei ole. Radankäytön maksamista valvotaan harjoitusravien ilmoittamisen yhteydessä sekä erikseen tallialueella. Ilmoitustaululle alakatokselle tulee listaus valmentajista, jotka ovat maksaneet vuosittaisen radankäyttömaksun. Kertamaksusta täytyy pyydettäessä osoittaa kuitti.

Alueita hoidetaan pääsääntöisesti kaksi kertaa arkipäivisin, lauantaina yhden kerran ja sen lisäksi tarvittaessa/sääolosuhteiden mukaan. Teivon ravikeskuksen alue, kavioura mukaan lukien, on harjoituskäytössä vuonna 2021 käytännössä lähes aina, pois lukien kilpailujen ja mahdol­listen muiden tapahtumien aiheuttamat rajoitukset.  Rata on suljettu harjoitus­ajolta lauantai- ja sunnuntairavipäivien aamuna ja arkiravipäivinä klo 13 alkaen. Muina aikoina rata on auki, ellei muuta ilmoiteta. Harjoitusajossa sisäradan käyttöä tulee välttää.  Teivon nettisivuilla on nettikamera, joka näyttää säätilanteen raviradalla.

Teivossa käytössä on sähköinen kaviouran käyttäjän Cardu-kortti. Maksa käyttömaksu Teivo Shopissa, ilmoita meille puhelin­numerosi (teivo@teivo.fi) ja lataa Cardu-palvelu, niin saat tietoa kaviouran aukiolosta suoraan älypuhelimeesi. Seuraa myös nettisivujen radan käyttäjien tiedotteita ja ”Teivon ravit” Facebook-sivua.

Valjastuspaikat alakatoksilla ovat avoimessa käytössä ilman erillistä maksua ja pesupaikka toimii kolikkoautomaatilla. Valjastushallin wc-tilojen koodin saa, kun maksaa radankäyttömaksun Teivo Shopissa.  Harjoitusravit ovat ilmaisia alueen käyttömaksun maksaneille valmentajille.

No event found!