Close

Q & A Popeda radalla 10.6.2022

Popeda radalla -tapahtuma järjestetään Teivossa perjantaina 10.6. klo 17. Tähän koottu muutamia useimmin kysyttyjä kysymyksiä sekä vastauksia.

Mistä voi ostaa lippuja? Lippuja voi ostaa joko sivun oikean reunan Teivo Shopista tai paikan päältä pääportilta. Suosittelemme ostamaan liput ennakkoon, näin säästät rahaa ja vältät ruuhkan portilla.

Pääseekö lipulla myös raveihin? Kyllä, tapahtumalipulla saa nauttia koko tapahtumasta, sekä raveista että illan konserteista. Portit tapahtumaan avautuvat klo 17. Tapahtumalipulla saa portilta rannekkeen, ilman ranneketta olevat henkilöt poistetaan alueelta ravien päätyttyä klo 21.

Koskeeko turvatarkastus ravivieraita? Kyllä, turvatarkastus tehdään pääportilla kaikille tapahtumaan saapuville.

Voiko ostaa pelkän ravilipun? Kyllä, voit ostaa pelkän ravilipun joko Teivo Shopista (kohdasta ”Arkiravit”) tai pää- tai talliportilta. Ravien päätyttyä pelkän ravilipun ostaneiden on poistuttava alueelta, järjestysmiehet tarkistavat kaikilta rannekkeen (ranneke vain tapahtumalipulla) ja rannekkeettomat joutuvat poistumaan alueelta. Huomioi, että mikäli ostat ravilipun talliportilta, saat liikkua vain tallialueella.

Saako tapahtumaan tulla alle 18-vuotiaita? Tapahtuma on ikärajaton ravien aikana klo 21 saakka. Alueella on paljon ihmisiä, joten pienten lasten kanssa tulee noudattaa äärimmäistä varovaisuutta. Klo 21 tapahtuma muuttuu K-18 alueeksi.

Miten tapahtumaan pääsee? Tapahtuma järjestetään Teivon raviradalla (Velodromintie 2, Tampere). Pysäköintialue on ilmainen, mutta rajallinen. Tampereen seudun joukkoliikenteen bussit ajavat ylimääräisiä vuoroja Teivoon, katso tarkemmat bussiaikataulut tästä. Taksi Tampereen autot päivystävät paikalla.

Pääseekö yleisöalueelta vierailemaan tallialueelle? Kyllä pääsee, mutta takaisin katsomoalueelle pääsee vain rannekkeen kanssa. Talliportilla on myynnissä vain ravilippuja, tapahtumaliput ostetaan Teivo Shopista tai pääportilta.

Moneltako Popeda esiintyy? Popeda esiintyy noin klo 22, mutta paikalla kannattaa saapua jo aiemmin. Ravilähdöt alkavat jo klo 18. Popedan lämmittelevä The Coveralls aloittaa noin klo 21.

Saako tapahtumaan ottaa mukaan oman sateenvarjon? Sisäänkäynneillä on turvatarkastus, jossa kaikki reput ja laukut tutkitaan. Alkoholijuomien, sateenvarjojen, laser-osoittimen, aseiden, ilotulitteiden sekä muiden vaarallisten aineiden tai välineiden tuominen alueelle tai sen välittömään läheisyyteen on ehdottomasti kielletty. Myös kaikki avatut juomapullot sekä 0,5 litraa suuremmat juomapullot ovat kiellettyjä.

Voiko tapahtumassa maksaa kortilla? Kyllä, suosittelemme korttimaksua.

Mikäli et saanut kysymykseesi vastausta, ota meihin yhteyttä teivo@teivo.fi.

No event found!