Close

Popeda radalla 10.6.2022

Manserockin jättiläinen Popeda astelee radalle ja lavalle perjantaina 10.6.2022 Teivon Ravikeskuksessa! Liput ovat myynnissä NYT – osta omasi Teivo Shopista sivun oikeasta reunasta!

Tapahtuman aloittaa vauhdikkaat ravit, joita värittävät Katja Ståhlin ja Sara Perttusen haastattelut! Ravit etkoina on riehakas – ja joillekin ehkä rahakas – kokemus! Ravit sopivat myös ensikertalaisille, kysy rohkeasti neuvoa henkilökunnaltamme! Ruoka- ja juomapisteet avataan heti klo 17 porttien avauduttua, joten meillä ei tarvitse olla nälissään tai janoissaan.

Tapahtumaan on myynnissä sekä Premium-lippuja. Peruslippu sisältää sisäänpääsyn sekä raveihin että illan Popedan konserttiin. Perusliput ovat myynnissä Teivo Shopissa (sivun oikean reunan Teivo Shop -painike).

Premium-lippu sisältää sisäänpääsyn alueelle, ravien ajan oman ravintolapöytäpaikan Ravintola Paalupaikassa,  noutopöytäruokailun sekä ravien käsiohjelma. Ravintola Paalupaikassa ei ole pöytiintarjoilua, vaan juomat ostetaan itse erillisistä juomapisteistä. Premium-liput ovat myynnissä Teivo Shopissa (sivun oikean reunan Teivo Shop -painike).

Meillä on sekä sisällä että ulkona paljon tilaa ja useita eri anniskelupisteitä, joten kenenkään ei ole pakko olla tungoksessa. Jos kerrankin paistaa aurinko, on ulkona tunnelma huipussaan, kun hevosia näkee ja kuulee ihan läheltä. Kun tulee Teivoon, pitää ehdottomasti käydä moikkaamassa hevosia. Me tuomme tänä vuonna hevosia lähemmäs ravivieraita ja ehkä tapaat Elviksen kaviot kultaglitterissä jo VIP-portilla.

Anna pitkän, kuuman kesän alkaa Teivossa: ota kaverit mukaan ja lähde radalle!
Osta liput nyt sivun oikean reunan Teivo Shop -painikkeesta!

No event found!