Close

Ponikorttikurssin aikataulu & info

Ponikorttikurssi alkaa Teivossa tulevana sunnuntaina 11.10. Ponikorttikurssin ilmoittautuminen on päättynyt. Muutamalla ilmoittautuneella on hakemus vielä palauttamatta, pyytäisin palauttamaan täytetyn hakemuksen pikaisesti joko Teivon toimistolle tai sähköisesti osoitteeseen viena.kauppi@teivo.fi. Hakemuksen voi ladata tästä.

Kurssi alkaa kaikille pakollisella pääsykokeella sunnuntaina 11.10. klo 15. Oma poni (poni, jolla osallistutaan kurssille) varusteineen on oltava tuolloin mukana. Pääsykokeessa katsotaan riittävät ponin käsittelytaidot sekä valjastus- ja ajotaidot ilman huoltajan tai ponin omistajan opastusta. Pääsykokeen läpäiseminen on edellytyksenä kurssille osallistumiseen. Kurssimaksu, 85 €, maksetaan käteisellä pääsykokeen yhteydessä. Ohjastajalla on oltava kypärä ja turvaliivi myös jo pääsykokeessa, ponilla on oltava potkuremmi tai potkupuomilliset kilpakärryt. Lisäksi ponin tulee olla kaikissa tilanteissa toimiva ja sillä tulee olla voimassa oleva vastuuvakuutus. Mikäli vakuutus puuttuu, otathan yhteyttä kurssin vetäjään.

Korttikurssi koostuu teoriaosuudesta ja käytännön osuudesta. Lisäksi yhdellä kerralla vieraillaan raveissa ja kuullaan mm. tuomarin terveiset. Kaikille kerroille osallistuminen on pakollista. Teoriaosuudet käydään katsomon Madonna -kabinetissa (sisään katsomon takaa toimiston ovesta). Teoriaosuuksiin pääsevät mukaan vain kurssille osallistuvat, volttausharjoituksissa vanhempien ym. on mahdollista olla paikalla. Teorian ajaksi ponit on mahdollista jättää yläkatoksen karsinoihin (pois lukien varapäivä la 17.10, jolloin Teivossa varsanäyttely).

Ponikorttikurssin yhteydessä järjestetään luento myös kurssilaisten huoltajille. Huoltajaluento järjestetään perjantaina 16.10. klo 16-17 Teivonlinnassa.

Kurssi päättyy sunnuntain 18.10. loppukokeeseen, joka pitää sisällään kirjallisen kokeen ja ajokokeen. Molemmat osiot tulee läpäistä, jotta kurssilainen saa P-ajoluvan. Loppukokeeseen kurssilaisen on otettava mukaan passikuvan kokoinen valokuva, jonka kurssin vetäjä välittää Hippokseen ajolupaa varten. Ajoluvan hinta on 30 €, ja sen laskuttaa Hippos.

Aikataulu:

PäivämääräOhjelmaPaikkaPonitarve
SU 11.10.
klo 15-17
Korttikurssin pääsykoe & materiaalien jakoTeivon yläkatos + rataOma poni mukana varusteineen
MA 12.10. klo 13-17Teoria IKatsomon Madonna -kabinettiEi ponia
TI 13.10.
klo 16-20
Teoria II, tuomariluento & Teivon ravitKatsomon Madonna -kabinettiEi ponia
KE 14.10.
klo 13-17
Teoria III & volttaus ilman ponia ja ponin kanssaKatsomon Madonna -kabinetti + yläkatos + rataOma poni varusteineen
TO 15.10.
klo 13-17
Teoria IV & Volttaus ponin kanssaKatsomon Madonna -kabinetti + yläkatos + rataOma poni varusteineen
PE 16.10.
klo 13-17
Harjoituskoe & volttaus ponin kanssa + huoltajaluentoTeivonlinna + yläkatos ja rataOma poni varusteineen
LA 17.10.
klo 14-17
Vara harjoituskertaYläkatos ja rataOma poni varusteineen
SU 18.10
klo 12-15
Teoria- ja ajokoeTeivonlinna
Yläkatos ja rata
Oma poni varusteineen

Lisätiedot:

Kurssin vetäjä/Teivon nuorisovastaava Viena Kauppi, puh. 050 477 0450, sähköposti viena.kauppi@teivo.fi.

No event found!