Close

Ohjeet yleisölle 3.11.

Seuraavat tiistairavit Teivossa kilpaillaan tiistaina 3.11., jolloin Teivossa vietetään Nenäpäivä -raveja ja tehdään hyvää. Nenäpäiväkeräys kerää varoja, jotta jokaisella maailman lapsella olisi mahdollisuus hyvään ja turvattuun elämään. Nenäpäiväkeräykseen voit osallistua osoitteessa https://nenapaiva.fi/nettilipas/105492.

Raveihin saapuvan yleisön sisäänpääsyä ei rajoiteta. Kaikki halukkaat pääsevät katsomoalueelle pääportista. Tallialue pidetään omana alueena, jonne yleisöllä ei ole kulkua katsomoalueelta. Järjestyksenvalvojat sallivat kulun tallialueelle vain niille henkilöille, joille siihen on kirjallinen lupa.

Kilpailevien hevosten omistajille (hevosen edustajalle) on lähetetty Hippoksen Oma talli -järjestelmään pääsylippu, jolla pääsee 2 henkilöä maksutta sisään. Omistajalipulla on myös mahdollista vierailla tallialueella omaa hevosta tapaamassa.

Suomen Hippos on asettanut ravien sisätiloihin kasvomaskipakon. Pakko ei kuitenkaan koske ravintoloita, joten maskia ei ole pakko käyttää katsomon alakerran kahvilassa, Pub Sammiossa ja Kolpakossa, ravintola Paalupaikassa tai ravintola Grand Prix’ssa. Yleisöhalli on maskipakon vuoksi suljettu, totoa voi pelata kaikissa muissa avoinna olevissa tiloissa. Autokatsomo (4 €) on käytössä. Ravintoloihin ei ole erillistä sisäänpääsymaksua.

Suosittelemme ostamaan pääsyliput ennakkoon Teivo Shopista (6 €), mutta lippuja myydään myös pääportilla (7 €). Alle 18-vuotiaille sisäänpääsy on maksuton. Voimassa olevat etukortit ovat Teivon kausikortti, Teivon Ykkös­asiakaskortti, SHKL:n jäsenkortti, Hippoksen kausikortti, Raviliiga Ilveksen ja Tapparan omistajakortti sekä opiskelijakortti.

Portilta lipun ostaneet voivat halutessaan jättää yhteystietonsa mahdollisen koronatartuntaketjun jäljittämistä varten. Yhteystietoja säilytetään kaksi viikkoa, minkä jälkeen tiedot hävitetään.

Kaikkien tapahtumaan osallistuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita sekä järjestäjän ja järjestyksenvalvonnan ohjeita. Sairaana tai edes lievästi oireisena ei saa tulla paikalle. Turvavälejä on noudatettava. Huolehdimme ravitapahtumamme yleisö- ja varikkotilojen hygieniasta ja noudatamme THL:n ja Opetus- ja kulttuuriminis­teriön ohjeita.

  • Muista käsihygienia! Pese käsiäsi riittävästi ja käytä desinfiointiainetta.
  • Suojaa suusi, kun yskit tai aivastat.
  • Pidä riittävä turvaetäisyys muihin ihmisiin.
  • Sairaana ei saa tulla paikalle!
  • Pidä aina 1-2 metrin turvaväli
  • Lataa puhelimeesi Koronavilkku -sovellus
  • Suosittelemme kasvomaskien käyttöä myös ravintolassa

Ensiapujärjestelmä ja järjestyksenvalvonta toimivat alueella normaalisti.

Median edustajien akkreditoituminen ennakkoon sähköpostitse viena.kauppi@teivo.fi. Akkreditoitumisen yhteydessä tulee ilmoittaa, haluaako työskennellä tallialueella vai yleisöalueella. Liikkuminen tallialueen ja yleisöalueen välillä ei ole mahdollista. Lehdistöhuone on median käytössä katsomoalueella.

Suuret kiitokset päivän yhteistyökumppaneille: Black Horse, Criollo Hevosrehut, Etelä-Pirkanmaan Teollisuustyöväen ammattiosasto, PAM palvelualan Pirkanmaan ammattiosasto, PAM hotelli- ja ravintola-alan Tampereen osasto, SAK Tampereen paikallisjärjestö, Suomen Hippos, Tampereen seudun Pro ja Ylöjärven Metallityöväen ammattiosasto.

Tervetuloa viettämään tiistai-iltaa Teivoon!

Seuraa meitä myös somessa! Facebook: Teivon ravit Instagram: teivon_ravit Twitter: @teivoteivo

No event found!