Close

Ohjeet yleisölle 26.10.

Tänään Teivossa kilpaillaan vauhdikkaat Magic Monday -ilmaisravit yhdessä Oulun Äimäraution kanssa. Magic Mondayssa kilpaillaan 5 lähtöä Teivon kaviouralla ja 6 lähtöä seurataan screeneiltä Oulusta.

Raveihin saapuvan yleisön sisäänpääsyä ei rajoiteta. Kaikki halukkaat pääsevät katsomoalueelle pääportista. Tallialue pidetään omana alueena, jonne yleisöllä ei ole kulkua katsomoalueelta. Järjestyksenvalvojat sallivat kulun tallialueelle vain niille henkilöille, joille siihen on kirjallinen lupa.

Kilpailevien hevosten omistajille (hevosen edustajalle) on lähetetty Hippoksen Oma talli -järjestelmään pääsylippu, jolla pääsee 2 henkilöä maksutta sisään. Omistajalipulla on myös mahdollista vierailla tallialueella omaa hevosta tapaamassa.

Suomen Hippos on asettanut ravien sisätiloihin kasvomaskipakon. Pakko ei kuitenkaan koske ravintoloita. Tänään avoinna ovat Ravintola Grand Prix, alakerran kahvila ja Pub Sammio. Näissä tiloissa ei ole kasvomaskipakkoa. Autokatsomo (4 €) on käytössä. Sisäänpääsy on tänään maksuton.

Kaikkien tapahtumaan osallistuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita sekä järjestäjän ja järjestyksenvalvonnan ohjeita. Sairaana tai edes lievästi oireisena ei saa tulla paikalle. Turvavälejä on noudatettava. Huolehdimme ravitapahtumamme yleisö- ja varikkotilojen hygieniasta ja noudatamme THL:n ja Opetus- ja kulttuuriminis­teriön ohjeita.

  • Muista käsihygienia! Pese käsiäsi riittävästi ja käytä desinfiointiainetta.
  • Suojaa suusi, kun yskit tai aivastat.
  • Pidä riittävä turvaetäisyys muihin ihmisiin.
  • Sairaana ei saa tulla paikalle!
  • Pidä aina 1-2 metrin turvaväli
  • Lataa puhelimeesi Koronavilkku -sovellus
  • Suosittelemme kasvomaskien käyttöä myös ravintolassa

Ensiapujärjestelmä ja järjestyksenvalvonta toimivat alueella normaalisti.

Median edustajien akkreditoituminen ennakkoon sähköpostitse viena.kauppi@teivo.fi. Akkreditoitumisen yhteydessä tulee ilmoittaa, haluaako työskennellä tallialueella vai yleisöalueella. Liikkuminen tallialueen ja yleisöalueen välillä ei ole mahdollista. Lehdistöhuone on median käytössä katsomoalueella.

Tervetuloa viettämään maanantai-iltaa Teivoon!

Seuraa meitä myös somessa! Facebook: Teivon ravit Instagram: teivon_ravit Twitter: @teivoteivo

No event found!