Close

Ohjeet yleisölle 21.7.

Tiistaista 21.7. alkaen Teivon ravien katsomoalueella on kaksi erillistä sektoria, A sektori ja B sektori. Saamme ottaa molempiin sektoreihin enintään 500 henkilöä. Sektoreihin jakaantuminen tapahtuu jo pääportilla. Sektoreiden välillä ei voi liikkua. Tallialue on edelleen oma sektori, jonne ei ole kulkua katsomoalueelta.

A sektoriin kuuluvat Ravintola Grand Prix ja De Luxe, alakerran kahvila, Pub Sammio terasseineen ja lasten keppariareena sekä ulkoleikkipaikka. A sektoriin kulku katsomon takaa. 21.7. kepparikisat järjestetään A sektorin keppariareenalla.

B sektoriin kuuluvat istumakatsomo, totohalli ja totohallin kahvila, Pub Kolpakko (Kolpakko ei ole avoinna 21.7., anniskelu istumakatsomossa.) ja lasten sisäleikkipaikka. Kulku B-sektorille suoraan pääportista.

Molempiin sektoreihin kuuluu myös ulkotilaa katsomon edustalla ja lähtöjä voi molemmista sektoreista seurata myös kaviouran aidan takaa. Molemmista sektoreista löytyy omat ravintolapalvelut, anniskeluoikeudet ja WC-tilat. Totoa voi pelata molemmissa sektoreissa. Tiistairaveissa ravintoloihin tai istumakatsomoon ei ole erillistä sisäänpääsymaksua. Autokatsomo ei ole näissä raveissa käytössä, invaparkki on käytössä B-sektorilla.

Jos ostat lipun ennakkoon, valitse jo ennakkoon oikea sektori. Ravintolapaikkoihin kuuluu automaattisesti A sektori. Pääportilla voit valita kumpaan sektoriin haluat ellei jompikumpi sektori ole täynnä. Kausikortit ja muut etuudet ovat voimassa normaaliin tapaan.

Liput joko nettikaupasta (sivun oikean reunan Teivo Shop -painikkeesta) tai portilta (5€). Lipunmyynti nettikaupassa päättyy arkiraveissa klo 15. Alle 18-vuotiaille sisäänpääsy on maksuton. Kausikortit, ykkösasikaskortit, SHKL:n jäsenkortit ja Raviliiga Ilveksen ja Tapparan kortit ovat voimassa.

Hevosen omistajille on lähetetty lippu raveihin (2 hengelle) Heppa-järjestelmän kautta ja lippu löytyy kirjautumalla Hippoksen Oma talli-järjestelmään. Yleisö päästetään porteista sisään saapumisjärjestyksessä, joten suosittelemme olemaan ajoissa! Portit aukeavat klo 16.00.

Heinäkuussa ravataan erityisesti teemalla lapset ja lapsiperheet. Tänään lapsille kepparikisat Hauhau-koirakeskuksen keppariareenalla (sektori A) klo 16-18. Kisojen jälkeen keppariareena on avoinna vapaasti klo 19.30 saakka. Lapsille tarjouksena alakerran kahvilasta nakkikori hintaan 5 €.

Huolehdimme ravitapahtumamme yleisö- ja varikkotilojen hygieniasta ja paikalle saapuvien tehtävänä on pitää erityisen hyvä huoli turvaetäisyyksistä ja sairaana ei saa missään tapauksessa tulla raveihin. Järjestyksenvalvojat valvovat tapahtumaa ja ohjeistavat tarvittaessa asiakkaita.

Kaikkien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita. Jos kuulut riskiryhmään, älä saavu ravipaikalle. Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan. Yski oikein. Yski hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan ja pese tai desinfioi kädet yskimisen jälkeen.

Tervetuloa viettämään kesäiltaa Teivoon!

No event found!