Close

Ohjeet yleisölle 16.6.

Seuraavaa ravipäivää vietetään tiistaina 16.6. klo 18.00 alkaen. Ravit ovat palanneet lähes aiempaan aikatauluun ja illan ensimmäinen lähtö kilpaillaan klo 18.07. Illan ohjelmassa 10 jännittävää lähtöä, mm. Medilaser Kriterium-koe 3-vuotiaille lämminverisille, Frantsila Montén Talvimeeting -finaali sekä Racing Amatööriohjastien SM-liigan osalähtö.

Myös yleisö on tervetullut raveihin! Saamme ottaa 500 hengen yleisön katsomoalueelle. Liput 5 €, alle 18-vuotiaat maksutta. Kausikortit, ykkösasikaskortit, SHKL:n jäsenkortit ja Raviliiga Ilveksen ja Tapparan kortit ovat voimassa. Lippuja on mahdollista ostaa myös Teivon nettikaupasta (sivun oikean puoleisesta Teivo Shop-painikkeesta kohdasta ”Arkiravit”). Hevosen omistajille olemme lähettäneet Heppa-järjestelmästä tekstiviestin, jota näyttämällä pääsee 2 henkilöä maksutta sisään. Yleisö päästetään porteista sisään saapumisjärjestyksessä, joten suosittelemme olemaan ajoissa! Portit aukeavat klo 16. Raveja on mahdollista seurata myös omasta autosta (autokatsomo 4 €).

Katsomoalueelta ei ole lainkaan kulkua tallialueelle! Katsomoalueella avoinna ovat alakerran kahvila, Pub Sammio ja totohalli. Istumakatsomo ja Ravintola Grand Prix eivät ole avoinna. Totoa on mahdollista pelata paikan päällä. Ulkoalueella avoinna on makkarakioski. Suosithan maksaessasi korttimaksua.

Huolehdimme ravitapahtumamme yleisö- ja varikkotilojen hygieniasta ja paikalle saapuvien tehtävänä on pitää erityisen hyvä huoli turvaetäisyyksistä ja sairaana ei saa missään tapauksessa tulla raveihin. Järjestyksenvalvojat valvovat tapahtumaa ja ohjeistavat tarvittaessa asiakkaita.

Kaikkien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita. Jos kuulut riskiryhmään, älä saavu ravipaikalle. Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan. Yski oikein. Yski hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan ja pese tai desinfioi kädet yskimisen jälkeen.

Tervetuloa viettämään helteistä kesäiltaa Teivoon!

No event found!