Close

Ohjeet yleisölle 12.6.

Ravit ovat palanneet Teivoon! Seuraavaa ravipäivää vietetään perjantaina 12.6. klo 17.00 alkaen. Illan ohjelmassa mielenkiintoisia lähtöä, mm. ”FIRE ’N ICE” -lähtö, jossa kylmäveriset ja lämminveriset kilpailevat samassa lähdössä, Lämminveriset 60-vuotta Suomessa -juhlalähtö sekä GLi Grand Prix finaalit lämminverisille sekä poneille. Ponilähtö aloittaa illan klo 17.00.

Myös yleisö on tervetullut raveihin! Saamme ottaa 500 hengen yleisön katsomoalueelle. Varmista sisäänpääsysi ostamalla ravintolapaketti ennakkoon! Ravintolapaketti 32 €, sisältää sisäänpääsyn alueella ja ravintolaan, käsiohjelman, oman pöytäpaikan Ravintola Grand Prix’ssa sekä ruokailun jälkiruokineen. Ravien jälkeen ilta jatkuu terassilla. Osta oma ravintolapaketti Teivon nettikaupasta (sivun oikean puoleisesta Teivo Shop-painikkeesta kohdasta ”Arkiravit”).

Liput 5 €, alle 18-vuotiaat maksutta. Kausikortit, ykkösasikaskortit, SHKL:n jäsenkortit ja Raviliiga Ilveksen ja Tapparan kortit ovat voimassa. Lippuja on mahdollista ostaa myös Teivon nettikaupasta (sivun oikean puoleisesta Teivo Shop-painikkeesta kohdasta ”Arkiravit”). Hevosen omistajille olemme lähettäneet Heppa-järjestelmästä tekstiviestin, jota näyttämällä pääsee 2 henkilöä maksutta sisään. Yleisö päästetään porteista sisään saapumisjärjestyksessä, joten suosittelemme olemaan ajoissa! Portit aukeavat klo 16. Raveja on mahdollista seurata myös omasta autosta.

Katsomoalueelta ei ole lainkaan kulkua tallialueelle! Katsomoalueella avoinna ovat yläkerran Ravintola Grand Prix, alakerran kahvila, Pub Sammio ja totohalli. Istumakatsomo ei ole avoinna. Totoa on mahdollista pelata paikan päällä. Ulkoalueella avoinna on makkarakioski. Suosithan maksaessasi korttimaksua.

Huolehdimme ravitapahtumamme yleisö- ja varikkotilojen hygieniasta ja paikalle saapuvien tehtävänä on pitää erityisen hyvä huoli turvaetäisyyksistä ja sairaana ei saa missään tapauksessa tulla raveihin. Järjestyksenvalvojat valvovat tapahtumaa ja ohjeistavat tarvittaessa asiakkaita.

Kaikkien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita. Jos kuulut riskiryhmään, älä saavu ravipaikalle. Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan. Yski oikein. Yski hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan ja pese tai desinfioi kädet yskimisen jälkeen.

Tervetuloa viettämään kesäiltaa Teivoon! Ravien jälkeen iltaa jatketaan Pub Sammion terassilla.

No event found!