Close

Ohjeet kilpailijoille ja yleisölle 2.6.

Ohjeet kilpailijoille

Tauon jälkeen ensimmäiset ravit Teivossa ravataan tiistaina 2.6. Ravit järjestetään poikkeusjärjestelyin. Tallialueelle saavat tulla ainoastaan kilpailuihin osallistuvat ohjastajat, valmentajat, hoitajat ja mahdolliset hevosauton kuljettajat. Raveissa tulee noudattaa poikkeusajan ohjeistuksia. Sisääntuloportilla tarkastetaan henkilömäärät. Pyydämme, että valmentajat tekisivät listat töissä olleista, jos tartuntaketjuja myöhemmin pitää jäljittää.

Sisäänkirjoitus on auki. Maksa osallistumismaksu ennakkoon https://osallistumismaksu.fi/. Kengitys- ja kärrytiedot ilmoitetaan mahdollisuuksien mukaan Heppa-järjestelmässä, soitetaan Teivon toimiston numeroon 03 315481 tai sisäänkirjoitukseen 050 436 0904. Toivomme, että kaikki maksut, joita ei ole tehty ennakkoon, tehdään kortilla. Laskutettaville asiakkaille toimitamme kilpailunumerot suoraan katoksille/talliin. Kilpailunumerot suihkutetaan pesupaikalla ja palautetaan lähdön jälkeen sisäänkirjoituksen edessä oleviin laatikoihin.

Teivonlinna on auki normaalisti, asiakaspaikkoja on sisätiloissa rajoitetusti, mutta ulkopöytiä on lisätty. Ulkopöytiin ei saa jäädä oleskelemaan. Suosittelemme korttimaksua!

Kilpailualueella kaikkien on jakaannuttava niin, että kaikki pitävät riittävän turvavälin toisiinsa. Yhteiskäytössä olevat tilat, esineet ja välineet puhdistetaan säännöllisesti. Ohjastajia suositamme vaihtamaan vaatteet autossa. Pukuhuoneet ovat käytössä, mutta vain vaatteiden vaihtoa varten. Pukuhuoneessa ei saa oleskella. Ohjastajien pakollisia alkometripuhallutuksia ei tehdä. Puhallutus vain erikoistilanteessa.

Hevostarvikeliikkeissä asioivien tulee olla yhteydessä suoraan hevostarvikemyyjiin (Finntack, Hevari, Custom), jotka toimittavat listan asiakkaistaan talliportille. Tässä tapauksessa alueelle pääsee talliportilta vain omalla nimellä ainoastaan asioimaan hevostarvikeliikkeissä, raveja ole mahdollista jäädä seuraamaan tallialueelta käsin.

Huomioithan poikkeusaikataulut!  Huomioithan uudet, 1.6. voimaan tulevat aikataulut koskien maanantai-, tiistai-, torstai- ja perjantairaveja.
Jos raveissa järjestetään kymmenen lähtöä, starttaa ensimmäinen lähtö kello 17:30.
 Lähtö 1 starttaa klo: 17:30
Ei verryttelyä lähtöjen 1 ja 2 välissä
 Lähtö 2 klo 17:44
 Lähtö 3 klo 18:04
 Lähtö 4 klo 18:24
 Lähtö 5 klo 18:44
Pidennetty verryttelyaika
 Lähtö 6 klo 19:10
Viimeinen verryttelyaika
 Lähtö 7 klo 19:30
 Lähtö 8 klo 19:45
 Lähtö 9 klo 19:58
 Lähtö 10 klo 20:11
Ei verryttelyaikaa ennen kolmea viimeistä lähtöä.

Ohjeet yleisölle

Saamme ottaa enintään 500 hengen yleisön seuraamaan Teivon tiistairaveja. Kilpailevien hevosten omistajat pääsevät paikalle ilmoittautumalla ennakkoon ti 2.6. klo 10 mennessä osoitteeseen teivo@teivo.fi. Rajoituksena 2 omistajaa/hevonen. Sallitun yleisömäärän otamme paikalle saapumisjärjestyksessä katsomon pääportilta, portti avataan klo 16. Raveja on mahdollista seurata myös omasta autosta. Näissä raveissa sisäänpääsymaksua ei peritä.

Katsomoalueelta ei ole lainkaan kulkua tallialueelle! Katsomoalueella avoinna ovat alakerran kahvila, Pub Sammio ja totohalli.Totoa on mahdollista pelata paikan päällä. Ulkoalueella avoinna on makkarakioski. Suosithan maksaessasi korttimaksua.

Huolehdimme ravitapahtumamme yleisö- ja varikkotilojen hygieniasta ja paikalle saapuvien tehtävänä on pitää erityisen hyvä huoli turvaetäisyyksistä ja sairaana ei saa missään tapauksessa tulla raveihin. Järjestyksenvalvojat valvovat tapahtumaa ja ohjeistavat tarvittaessa asiakkaita.

Kaikkien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita. Jos kuulut riskiryhmään, älä saavu ravipaikalle. Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan. Yski oikein. Yski hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan ja pese tai desinfioi kädet yskimisen jälkeen.

No event found!