Close

Ohjeet kilpailijoille 8.9.

Teivon 8.9. tiistairavit kilpaillaan edelleen poikkeusjärjestelyin. Tallialueelle pääsevät ainoastaan kilpailuihin osallistuvat ohjastajat, valmentajat, hoitajat ja mahdolliset hevosauton kuljettajat. Kaikkien tallialueella toimivien tulee olla yli 16-vuotiaita (poislukien ponilähdön osallistujat).

Omistajille on lähetetty Hippoksen Oma Talli -järjestelmään lippu, jolla omistaja pääsee tapaamaan hevostaan tallialueelle. Tallialueelle pääsee vain 2 omistajaa/hevonen. Muutoin tallialueen ja katsomon väli on yleisöltä suljettu. Omistajien on mahdollista tulla tapaamaan hevostaan suoraan tallialueelle talliportin kautta.

Raveissa tulee noudattaa poikkeusajan ohjeistuksia. Sisääntuloportilla tarkastetaan henkilömäärät. Pyydämme, että valmentajat tekisivät listan töissä olleista, jos tartuntaketjuja myöhemmin pitää jäljittää. Jos hevostasi on tulossa valjastamaan joku muu henkilö kuin hevosauton kyydissä raveihin tuleva, otathan yhteyttä toimistollemme viimeistään ravipäivänä klo 13 mennessä osoitteeseen teivo@teivo.fi tai puhelimitse (03) 315 481, jotta saamme nimen tiedoksi talliportille.

Tänään ylimääräinen autolähtöharjoitus ennen ravien alkua. Rata suljetaan klo 17.25 kymmeneksi minuutiksi autolähtöharjoituksen takia. Klo 17.25 järjestetään autolähtöharjoitus n. 1500 m matkalla (auto lähtee takasuoralta). 1300 m ajetaan tasaisella vauhdilla ja viimeinen 200 m kiihdyttäen. Harjoitus kestää n. kuusi minuuttia, jonka jälkeen rata on vapaa klo 17.40 ponilähdölle. Harjoitus on tarkoitettu nuorille hevosille, jotka osallistuvat ravipäivänä autolähtöön, mutta siihen voi osallistua myös muutkin autolähtöihin osallistuvat valjakot.

Sisäänkirjoitus on auki normaalisti. Maksa osallistumismaksu ennakkoon https://osallistumismaksu.fi/. Kengitys- ja kärrytiedot ilmoitetaan mahdollisuuksien mukaan Heppa-järjestelmässä, soitetaan Teivon toimiston numeroon 03 315481 tai sisäänkirjoitukseen 050 436 0904. Toivomme, että kaikki maksut, joita ei ole tehty ennakkoon, tehdään kortilla. Kilpailunumerot noudetaan tavalliseen tapaan sisänkirjoituksesta. Lähdön jälkeen kilpailunumerot suihkutetaan pesupaikalla ja palautetaan lähdön jälkeen sisäänkirjoituksen edessä oleviin laatikoihin.

Teivonlinna on auki normaalisti. Asiakaspaikkoja on lisätty myös ulos Teivonlinnan edustalle. Suosittelemme korttimaksua!

Kilpailualueella kaikkien on jakaannuttava niin, että kaikki pitävät riittävän turvavälin toisiinsa. Yhteiskäytössä olevat tilat, esineet ja välineet puhdistetaan säännöllisesti. Pukuhuoneet ovat käytössä, mutta vain vaatteiden vaihtoa varten. Pukuhuoneessa ei suositella oleskelua. Ohjastajien pakolliset alkometripuhallutukset tehdään sisäänkirjoituksessa.

Hevostarvikeliikkeissä asioivien tulee olla yhteydessä suoraan hevostarvikemyyjiin (Finntack, Hevari, Custom), jotka toimittavat listan asiakkaistaan talliportille. Tässä tapauksessa alueelle pääsee talliportilta vain omalla nimellä ainoastaan asioimaan hevostarvikeliikkeissä, raveja ei ole mahdollista jäädä seuraamaan tallialueelta käsin.

Ravien aikataulu:

Koelähtö klo 17.00
Ylimääräinen autolähtöharjoitus klo 17.25
Ponilähtö klo 17.40
Lähtö 1 klo 18.07 Noblessa-keittiöt
Lähtö 2 klo 18.27 Tampereen Hevosklinikka
Lähtö 3 klo 18.47 TK-Trading
Lähtö 4 klo 19.10 Medilaser Kriterium-koe
Lähtö 5 klo 19.30 D-Kulma
Lähtö 6 klo 19.50 Raviliiga Tappara
(Viimeinen verryttelyaika)
Lähtö 7 klo 20.10 GLi Yhtiöt
Lähtö 8 klo 20.25 Raviliiga Ilves
Lähtö 9 klo 20.40 Racing Amatööriohjastajien SM-liiga

Tervetuloa kilpailemaan Teivoon!

No event found!