Close

Ohjeet kilpailijoille 7.7.

Teivon seuraavat ravit ravataan tiistaina 7.7. Tuolloin kilpaillaan myös poniravit klo 16 alkaen. Ravit järjestetään poikkeusjärjestelyin. Tallialueelle pääsevät ainoastaan kilpailuihin osallistuvat ohjastajat, valmentajat, hoitajat ja mahdolliset hevosauton kuljettajat. Huomioithan, että kaikkien tallialueella toimivien tulee olla yli 16-vuotiaita (ponilähdöt poislukien).

Omistajien on mahdollista seurata lähtöjä katsomoalueelta. Omistajille on lähetetty lippu raveihin (2 hengelle) Heppa-järjestelmän kautta ja lippu löytyy kirjautumalla Hippoksen Oma talli-järjestelmään.

Raveissa tulee noudattaa poikkeusajan ohjeistuksia. Sisääntuloportilla tarkastetaan henkilömäärät. Pyydämme, että valmentajat tekisivät listan töissä olleista, jos tartuntaketjuja myöhemmin pitää jäljittää. Jos hevostasi on tulossa valjastamaan joku muu henkilö kuin hevosauton kyydissä raveihin tuleva, otathan yhteyttä toimistollemme viimeistään ravipäivänä klo 15 mennessä osoitteeseen teivo@teivo.fi tai puhelimitse (03) 315 481, jotta saamme nimen tiedoksi talliportille.

Sisäänkirjoitus on auki. Maksa osallistumismaksu ennakkoon https://osallistumismaksu.fi/. Kengitys- ja kärrytiedot ilmoitetaan mahdollisuuksien mukaan Heppa-järjestelmässä, soitetaan Teivon toimiston numeroon 03 315481 tai sisäänkirjoitukseen 050 436 0904. Toivomme, että kaikki maksut, joita ei ole tehty ennakkoon, tehdään kortilla. Kilpailunumerot noudetaan tavalliseen tapaan sisänkirjoituksesta. Lähdön jälkeen kilpailunumerot suihkutetaan pesupaikalla ja palautetaan lähdön jälkeen sisäänkirjoituksen edessä oleviin laatikoihin.

Teivonlinna on auki normaalisti, asiakaspaikkoja on sisätiloissa rajoitetusti, mutta ulkopöytiä on lisätty. Ulkopöytiin ei saa jäädä oleskelemaan. Suosittelemme korttimaksua!

Kilpailualueella kaikkien on jakaannuttava niin, että kaikki pitävät riittävän turvavälin toisiinsa. Yhteiskäytössä olevat tilat, esineet ja välineet puhdistetaan säännöllisesti. Suosittelemme ohjastajia vaihtamaan vaatteet autossa. Pukuhuoneet ovat käytössä, mutta vain vaatteiden vaihtoa varten. Pukuhuoneessa ei saa oleskella. Ohjastajien pakolliset alkometripuhallutukset tehdään sisäänkirjoituksessa!

Hevostarvikeliikkeissä asioivien tulee olla yhteydessä suoraan hevostarvikemyyjiin (Finntack, Hevari, Custom), jotka toimittavat listan asiakkaistaan talliportille. Tässä tapauksessa alueelle pääsee talliportilta vain omalla nimellä ainoastaan asioimaan hevostarvikeliikkeissä, raveja ole mahdollista jäädä seuraamaan tallialueelta käsin.

Poniravien aikataulu:
Lähtö 1 klo 16:00
Lähtö 2 klo 16:15
Lähtö 3 klo 16:30
Lähtö 4 klo 16.45
Lähtö 5 klo 17:00
Koelähtö klo 17:20

 Lähtö 1 starttaa klo: 18.07
 Lähtö 2 klo 18.27
 Lähtö 3 klo 18:47
Pidennetty verryttelyaika
 Lähtö 4 klo 19:10
 Lähtö 5 klo 19.30
 Lähtö 6 klo 19:50
 Lähtö 7 klo 20:10
 Lähtö 8 klo 20:25
 Lähtö 9 klo 20:40

Toimintaohjeet poniraveihin

Teivon ponivarikko sijaitsee (7.7.) Tampereen Hevosklinikan pysäköintialueen päädyssä. Klinikan pihasta suoraan kulku radan kokoontumisrinkiin, josta siirtyminen radalle. Ponien pesu normaalisti tallialueella, oma vesipiste löytyy klinikan radan puoleiselta sivulta. Seuraa järjestyksenvalvojien ohjeistusta.

Tallialueelle voi saapua ainoastaan raveissa kilpailevien ponien ohjastajia, valmentajia ja hoitajia sekä hevosauton kuljettajia. Muut taustajoukot voivat ostaa lipun raveihin ja saapua paikalle katsomon puolelle. Ponin omistajille (2 hlö) maksuton sisäänpääsy katsomoalueelle (liput Heppa-järjestelmän Oma talli -sivulla). Kulku talli- ja katsomoalueen välillä on kielletty.

Ponien voilokit noudetaan sisäänkirjoituksesta ja osallistuminen kuitataan suullisesti. Kilpailualueelta tulee poistua mahdollisimman pian oman kilpailusuorituksen jälkeen. Vältä yleisiä pukuhuoneita ja vaihda ajovaatteet etukäteen tai omassa autossa.

Radalle on tarkemmin merkitty paalujen paikat, joten volttaaminen on jatkossa helpompaa. Etusuoralla merkit ovat 2280 saakka, jonka jälkeen paalut on merkitty sisäradan puolella olevin merkein (ohut keppi, jossa sininen pää). Takasuoralla merkit ovat 1860 saakka. Tämän toivotaan helpottavan poniohjastajien volttaamista, myös lähettäjät ovat apuna volttipaikoilla, kuten aiemminkin.

Tervetuloa kilpailemaan Teivoon!

No event found!