Close

Ohjeet kilpailijoille 6.12.

Sunnuntaina 6.12. Teivossa kilpaillaan itsenäisyyspäivän ravit klo 13 alkaen. Sunnuntaina kilpaillaan 9 lähtöä sekä poni- ja koelähtö. Ravit kilpaillaan ilman yleisön läsnäoloa.

Ravit kilpaillaan poikkeusjärjestelyin. Tallialueelle pääsevät ainoastaan kilpailuihin osallistuvat ohjastajat, valmentajat, hoitajat ja mahdolliset hevosauton kuljettajatKaikkien tallialueella toimivien tulee olla yli 16-vuotiaita (pois lukien ponilähtö). Omistajilla ei valitettavasti ole uusista rajoituksista johtuen pääsyä kilpailualueelle. 

Suomen Hippos on asettanut ravitapahtuman sisätiloihin maskipakon. Maskipakko ei koske ravintoloita, joten tallikahvilassamme Teivonlinnassa maskia ei tarvitse käyttää. Hippoksen ohjeistuksen mukaan maskia tulee käyttää sisäänkirjoituksessa ja pukuhuoneissa.

Tarkistamme sisääntuloportilla hevosautojen henkilömäärät. Pyydämme, että valmentajat tekisivät listan töissä olleista, jos tartuntaketjuja myöhemmin pitää jäljittää. Jos hevostasi on tulossa valjastamaan joku muu henkilö kuin hevosauton kyydissä raveihin tuleva, otathan yhteyttä toimistollemme viimeistään ravipäivää edeltävänä päivänä klo 20 mennessä osoitteeseen teivo@teivo.fi, jotta saamme nimen tiedoksi talliportille.

PYYDÄMME KAIKKIA PYSÄHTYMÄÄN TALLIPORTILLA JA ESITTÄMÄÄN KULKULUPANSA! Ohjastajia ja muita henkilöautolla saapuvia pyydämme pysähtymään portilla, jotta henkilökuntamme näkee, kuka autoa ajaa ja myös mahdolliset kyydissä olevat. Muistutamme, että tallialueelle ei saa edes kyydissä tulla muita henkilöitä kuin hevosten taustajoukkoja.

PONIVARIKKO sijaitsee sunnuntaina hevosklinikan pihassa, jossa on paremmin tilaa valjastaa. Radalle siirrytään klinikan päädyn portista, josta on suora kulku kokoontumisrinkiin ja siitä radalle. Ponit pestään normaalisti valjastushallin päädyn pesupaikalla, vesipiste on tarjolla klinikan takana radan puolella.

Sisäänkirjoitus on auki, mutta sisäänkirjoituksessa tulee käyttää kasvomaskia ja noudattaa turvavälejä. Sisäänkirjoituksen tiskille mennään 1 asiakas kerrallaan. Maksathan osallistumismaksun ennakkoon osoitteessa https://osallistumismaksu.fi/. Kärrytiedot ilmoitetaan mahdollisuuksien mukaan Heppa-järjestelmässä, soitetaan Teivon toimiston numeroon 03 315481 tai sisäänkirjoitukseen 050 436 0904. Toivomme, että kaikki maksut, joita ei ole tehty ennakkoon, tehdään kortilla. Kilpailunumerot noudetaan tavalliseen tapaan sisäänkirjoituksesta. Lähdön jälkeen kilpailunumerot suihkutetaan pesupaikalla ja palautetaan lähdön jälkeen sisäänkirjoituksen edessä oleviin laatikoihin.

Teivonlinna on auki normaalisti. Suosittelemme korttimaksua sekä kasvomaskia!

Kilpailualueella kaikkien on jakaannuttava niin, että kaikki pitävät riittävän turvavälin toisiinsa. Yhteiskäytössä olevat tilat, esineet ja välineet puhdistetaan säännöllisesti. Pukuhuoneet ovat käytössä, mutta vain vaatteiden vaihtoa varten ja vain päivän ohjastajille. Pukuhuoneessa ei saa oleskella. Kilpailualueella on tarjolla runsaasti käsidesiä, jota toivomme kaikkien käyttävän. Sairaana ei saa tulla paikalle.

Tarkempi ratatiedote annetaan lauantai-iltana. Tällä hetkellä (pe 4.12. klo 13.30) lämpötila on nollassa, yön aikana on satanut lunta ja edelleen sataa. Tällä hetkellä hokit ovat tarpeen. Plusasteita ja räntää/vettä on luvattu myös lauantaille, sunnuntain ennuste +4 ja poutaa. Näiden ennusteiden toteutuessa on sunnuntaina lienee kurakeli. Tilanne kuitenkin elää.

Itsenäisyyspäivän teema toivotaan näkyvän hevosten varusteissa. Sisäänkirjoituksesta voi hevoselle noutaa sini-valkoiset lettinauhat. Paras teeman mukaan ”puettu” hevonen palkitaan.

Aikataulu:

Koelähtö klo 12:00
Ponilähtö klo 12:40
Lähtö 1 klo 13:07
Lähtö 2 klo 13:27
Lähtö 3 klo 13:47
Lähtö 4 klo 14:10
Lähtö 5 klo 14:30
Lähtö 6 klo 14:50
Lähtö 7 klo 15:10
Lähtö 8 klo 15:25
Lähtö 9 klo 15:40

Tervetuloa kilpailemaan Teivoon!

No event found!