Close

Ohjeet kilpailijoille 4.6.

Perjantairavit 4.6. kilpaillaan edelleen poikkeusjärjestelyin. Vuoden ensimmäinen ponilähtö päästään kilpailemaan perjantaina, joten muita valjakkoja pyydetään huomioimaan ponivaljakot.

Tallialueelle pääsevät ainoastaan kilpailuihin osallistuvien hevosten taustajoukot: valmentajat, hoitajat, ohjastajat ja mahdolliset hevosauton kuljettajatKaikkien tallialueella toimivien tulee olla yli 16-vuotiaita, alle 16-vuotiailla ei ole asiaa tallialueelle (pois lukien poniohjastajat sekä -valmentajat). Kilpailevien hevosten omistajille on lähetetty sähköpostitse kutsu katsomoalueelle. Tallialue on edelleen oma suljettu alueensa, jonne omistajilla ei valitettavasti ole, rajoituksista johtuen, pääsyä. Median edustajat voivat saapua tapahtumaan akkreditoituneena. Akkreditoituminen ravipäivää edeltävänä päivänä osoitteeseen viena.kauppi@teivo.fi.

Ponivarikko sijaitsee Tampereen Hevosklinikan pihassa, josta suora siirtyminen radan kokoontumisrinkiin. Ponien pesu normaaliin tapaan valjastushallin päädyn pesupaikalla.

PYYDÄMME KAIKKIA PYSÄHTYMÄÄN TALLIPORTILLA JA ESITTÄMÄÄN KULKULUPANSA! Tarkistamme sisääntuloportilla hevosautojen henkilömäärät. Ohjastajia ja muita henkilöautolla saapuvia pyydämme pysähtymään portilla, jotta henkilökuntamme näkee, kuka autoa ajaa ja myös mahdolliset kyydissä olevat. Muistutamme, että tallialueelle ei saa edes kyydissä tulla muita henkilöitä kuin hevosten taustajoukkoja.

Jos hevostasi on tulossa valjastamaan joku muu henkilö kuin hevosauton kyydissä raveihin tuleva, otathan yhteyttä toimistollemme viimeistään ravipäivänä klo 12 mennessä osoitteeseen teivo@teivo.fi, jotta saamme nimen tiedoksi talliportille. Pyydämme, että valmentajat tekisivät listan töissä olleista, jos tartuntaketjuja myöhemmin pitää jäljittää.

Sisäänkirjoituksessa tulee käyttää kasvomaskia ja noudattaa turvavälejä. Sisäänkirjoituksen tiskille vain 1 asiakas kerrallaan! Maksathan osallistumismaksun ennakkoon osoitteessa https://osallistumismaksu.fi/. Kengitys- ja kärrytiedot ilmoitetaan mahdollisuuksien mukaan Heppa-järjestelmässä, soitetaan Teivon toimiston numeroon 03 315481 tai sisäänkirjoitukseen 050 436 0904. Toivomme, että kaikki maksut, joita ei ole tehty ennakkoon, tehdään kortilla. Kilpailunumerot noudetaan tavalliseen tapaan sisäänkirjoituksesta. Lähdön jälkeen kilpailunumerot suihkutetaan tarvittaessa pesupaikalla ja palautetaan lähdön jälkeen sisäänkirjoituksen edessä oleviin laatikoihin.

Teivonlinna saa olla ravien aikana auki eli se on avoinna kaikille kilpailijoille. Suosittelemme korttimaksua sekä kasvomaskia!

Kilpailualueella kaikkien on jakaannuttava niin, että kaikki pitävät riittävän turvavälin toisiinsa. Yhteiskäytössä olevat tilat, esineet ja välineet puhdistetaan säännöllisesti. Pukuhuoneet ovat käytössä, mutta vain vaatteiden vaihtoa varten ja vain päivän ohjastajille. Teivonlinnan pukuhuoneen lisäksi käytössä on valjastushallin päädyssä oleva sosiaalitila ja myös Custom tarjoaa tilan vaatteiden vaihtoon. Pukuhuoneissa ei saa oleskella. Kilpailualueella on tarjolla runsaasti käsidesiä, jota toivomme kaikkien käyttävän. Sairaana ei saa tulla paikalle.

Rata on hyvässä kunnossa oleva kesärata.

Päivän katoslistat valmistuvat kilpailupäivän aamuna ja ovat nähtävissä tästä.

Huomioi perjantain aikataulu:

Koelähtö 1 klo 17:00
Ponilähtö klo 17:40
Lähtö 1 klo 18:07
Lähtö 2 klo 18:27
Lähtö 3 klo 18:47
Lähtö 4 klo 19:10
Lähtö 5 klo 19:31
Lähtö 6 klo 19:52
Lähtö 7 klo 20:13
Lähtö 8 klo 20:34
Lähtö 9 klo 20:49

Tervetuloa kilpailemaan Teivoon!

No event found!