Close

Ohjeet kilpailijoille 30.6.

Teivon seuraavat ravit ravataan tiistaina 30.6. Ravit järjestetään poikkeusjärjestelyin. Tallialueelle pääsevät ainoastaan kilpailuihin osallistuvat ohjastajat, valmentajat, hoitajat ja mahdolliset hevosauton kuljettajat. Huomioithan, että kaikkien tallialueella toimivien tulee olla yli 16-vuotiaita (ponilähtö poislukien). Ponivarikko sijaitsee tallialueella valjastushallia vastapäätä.

Omistajien on mahdollista seurata lähtöjä katsomoalueelta. Omistajille on lähetetty lippu raveihin (2 hengelle) Heppa-järjestelmän kautta ja lippu löytyy kirjautumalla Hippoksen Oma talli-järjestelmään.

Raveissa tulee noudattaa poikkeusajan ohjeistuksia. Sisääntuloportilla tarkastetaan henkilömäärät. Pyydämme, että valmentajat tekisivät listan töissä olleista, jos tartuntaketjuja myöhemmin pitää jäljittää. Jos hevostasi on tulossa valjastamaan joku muu henkilö kuin hevosauton kyydissä raveihin tuleva, otathan yhteyttä toimistollemme viimeistään ravipäivänä klo 15 mennessä osoitteeseen teivo@teivo.fi tai puhelimitse (03) 315 481, jotta saamme nimen tiedoksi talliportille.

Sisäänkirjoitus on auki. Maksa osallistumismaksu ennakkoon https://osallistumismaksu.fi/. Kengitys- ja kärrytiedot ilmoitetaan mahdollisuuksien mukaan Heppa-järjestelmässä, soitetaan Teivon toimiston numeroon 03 315481 tai sisäänkirjoitukseen 050 436 0904. Toivomme, että kaikki maksut, joita ei ole tehty ennakkoon, tehdään kortilla. Kilpailunumerot noudetaan tavalliseen tapaan sisänkirjoituksesta. Lähdön jälkeen kilpailunumerot suihkutetaan pesupaikalla ja palautetaan lähdön jälkeen sisäänkirjoituksen edessä oleviin laatikoihin.

Teivonlinna on auki normaalisti, asiakaspaikkoja on sisätiloissa rajoitetusti, mutta ulkopöytiä on lisätty. Ulkopöytiin ei saa jäädä oleskelemaan. Suosittelemme korttimaksua!

Kilpailualueella kaikkien on jakaannuttava niin, että kaikki pitävät riittävän turvavälin toisiinsa. Yhteiskäytössä olevat tilat, esineet ja välineet puhdistetaan säännöllisesti. Suosittelemme ohjastajia vaihtamaan vaatteet autossa. Pukuhuoneet ovat käytössä, mutta vain vaatteiden vaihtoa varten. Pukuhuoneessa ei saa oleskella. Ohjastajien pakolliset alkometripuhallutukset tehdään sisäänkirjoituksessa!

Hevostarvikeliikkeissä asioivien tulee olla yhteydessä suoraan hevostarvikemyyjiin (Finntack, Hevari, Custom), jotka toimittavat listan asiakkaistaan talliportille. Tässä tapauksessa alueelle pääsee talliportilta vain omalla nimellä ainoastaan asioimaan hevostarvikeliikkeissä, raveja ole mahdollista jäädä seuraamaan tallialueelta käsin.

Huomioithan aikataulut!

 Lähtö 1 starttaa klo: 18.07
 Lähtö 2 klo 18.27
 Lähtö 3 klo 18:47
Pidennetty verryttelyaika
 Lähtö 4 klo 19:10
 Lähtö 5 klo 19.30
 Lähtö 6 klo 19:50
 Lähtö 7 klo 20:10
 Lähtö 8 klo 20:25
 Lähtö 9 klo 20:40

Tervetuloa kilpailemaan Teivoon!

No event found!