Close

Ohjeet kilpailijoille 21.9.

Tiistaina kilpaillaan vuoden parhaat iltaravit, kun vuorossa ovat odotetut Kriterium-karsinnat. Suomenhevosten HögforsGST Kriterium-karsintoja on kaksi, lämminveristen GLi Kriterium-karsintoja on viisi. Suomenhevosista finaaliin pääsevät karsintojen kuusi parasta, lämminverisissä finaaliin pääsevät karsintojen kaksi parasta sekä kaksi kokonaisaikojen perusteella nopeinta kolmanneksi sijoittunutta. Lähtöradat valitaan puhelimitse heti ravien jälkeen. Finaaliin selvinneiden hevosten hoitajia pyydämme käymään sisäänkirjoituksessa sovittamassa muistolahjoja.

Koronatilanteen vuoksi tallialueella toivotaan noudatettavan erityistä varovaisuutta ja vältettävän turhia kontakteja. Tallialueen henkilömäärää ei kuitenkaan rajoiteta. Talliportilla myydään ravilippuja normaaliin tapaan. Muistutamme kuitenkin, että hevosten kanssa toimivien tulee olla yli 16-vuotiaita.

Hevosten omistajille on lähetetty kutsu Heppa-järjestelmän Oma-talliin, jolla pääsee maksutta raveihin (2/hevonen).

Sisäänkirjoituksessa tulee noudattaa turvavälejä ja suosittelemme kasvomaskin käyttöä! Voit maksaa osallistumismaksun ennakkoon osoitteessa https://osallistumismaksu.fi/. Kengitys- ja kärrytiedot ilmoitetaan mahdollisuuksien mukaan Heppa-järjestelmässä, soitetaan Teivon toimiston numeroon 03 315481 tai sisäänkirjoitukseen 050 436 0904. Kilpailunumerot noudetaan tavalliseen tapaan sisäänkirjoituksesta. Lähdön jälkeen kilpailunumerot suihkutetaan tarvittaessa pesupaikalla ja palautetaan lähdön jälkeen sisäänkirjoituksen edessä oleviin laatikoihin. Myös ohjastajien puhallutus normaalisti sisäänkirjoituksessa. Teivonlinna on ravien aikana avoinna normaalisti.

Tiistaille luvataan poutaa ja lämpöasteita noin 8. Rata on hyvässä kunnossa.

Päivän katoslistat valmistuvat kilpailupäivän aamuna ja ovat nähtävissä tästä.

Huomioi tiistain aikataulu:

Lähtö 1 klo 18:07
Lähtö 2 klo 18:27
Lähtö 3 klo 18:47
Lähtö 4 klo 19:10
Lähtö 5 klo 19:31
Lähtö 6 klo 19:52
Lähtö 7 klo 20:13
Lähtö 8 klo 20:34
Lähtö 9 klo 20:49
Lähtö 10 klo 21:04

Tervetuloa kilpailemaan Teivoon!

No event found!