Close

Ohjeet kilpailijoille 17.11.

Seuraavat tiistairavit Teivossa kilpaillaan tiistaina 17.11., jolloin Teivossa vietetään Äijä-raveja.

Ravit kilpaillaan edelleen poikkeusjärjestelyin. Tallialueelle pääsevät ainoastaan kilpailuihin osallistuvat ohjastajat, valmentajat, hoitajat ja mahdolliset hevosauton kuljettajat. Kaikkien tallialueella toimivien tulee olla yli 16-vuotiaita (pois lukien ponilähtö). Tallialueen ja katsomoalueen välillä ei ole kulkua.

Suomen Hippos on asettanut ravitapahtuman sisätiloihin maskipakon. Maskipakko ei koske ravintoloita, joten tallikahvilassamme Teivonlinnassa maskia ei tarvitse käyttää. Hippoksen ohjeistuksen mukaan maskia tulee käyttää sisäänkirjoituksessa ja pukuhuoneissa.

PYYDÄMME KAIKKIA PYSÄHTYMÄÄN TALLIPORTILLA JA ESITTÄMÄÄN KULKULUPANSA! Ohjastajia ja muita henkilöautolla saapuvia pyydämme pysähtymään portilla, jotta henkilökuntamme näkee, kuka autoa ajaa ja myös mahdolliset kyydissäolevat. Muistutamme, että tallialueelle ei saa edes kyydissä tulla muita henkilöitä kuin hevosten taustajoukkoja.

Tarkistamme sisääntuloportilla hevosautojen henkilömäärät. Pyydämme, että valmentajat tekisivät listan töissä olleista, jos tartuntaketjuja myöhemmin pitää jäljittää. Jos hevostasi on tulossa valjastamaan joku muu henkilö kuin hevosauton kyydissä raveihin tuleva, otathan yhteyttä toimistollemme viimeistään ravipäivänä klo 12 mennessä osoitteeseen teivo@teivo.fi tai puhelimitse (03) 315 481, jotta saamme nimen tiedoksi talliportille.

Kilpailevien hevosten omistajille (hevosen edustajalle) on lähetetty Hippoksen Oma talli -järjestelmään pääsylippu, jolla pääsee 2 henkilöä maksutta sisään. Omistajalipulla on myös mahdollista vierailla tallialueella omaa hevosta tapaamassa. Muutoin tallialueen ja katsomon väli on yleisöltä suljettu ja väliä pääsee kulkemaan ainoastaan ne henkilöt, joilla on siihen kirjallinen lupa.

Sisäänkirjoitus on auki normaalisti, mutta sisäänkirjoituksessa tulee käyttää kasvomaskia ja noudattaa turvavälejä. Maksa osallistumismaksu ennakkoon osoitteessa https://osallistumismaksu.fi/. Kärrytiedot ilmoitetaan mahdollisuuksien mukaan Heppa-järjestelmässä, soitetaan Teivon toimiston numeroon 03 315481 tai sisäänkirjoitukseen 050 436 0904. Toivomme, että kaikki maksut, joita ei ole tehty ennakkoon, tehdään kortilla. Kilpailunumerot noudetaan tavalliseen tapaan sisäänkirjoituksesta. Lähdön jälkeen kilpailunumerot suihkutetaan pesupaikalla ja palautetaan lähdön jälkeen sisäänkirjoituksen edessä oleviin laatikoihin.

Teivonlinna on auki normaalisti. Suosittelemme korttimaksua sekä kasvomaskia!

Kilpailualueella kaikkien on jakaannuttava niin, että kaikki pitävät riittävän turvavälin toisiinsa. Yhteiskäytössä olevat tilat, esineet ja välineet puhdistetaan säännöllisesti. Pukuhuoneet ovat käytössä, mutta vain vaatteiden vaihtoa varten ja vain päivän ohjastajille. Pukuhuoneessa ei saa oleskella. Kilpailualueella on tarjolla runsaasti käsidesiä, jota toivomme kaikkien käyttävän. Sairaana ei saa tulla paikalle.

Ravipäivä on valjennut marraskuisen harmaana ja pienenä tihkusateena. Illaksi ennusteet vaihtelevat ja sateen uhka on olemassa. Ratamestari tiedottaa radan olevan tänään märähkö kesärata, joka saattaa illan mittaan muuttua raskaaksi.

Aikataulu:

Koelähtö klo 17:00
Ponilähtö klo 17.40
Lähtö 1 klo 18:07
Lähtö 2 klo 18:27
Lähtö 3 klo 18.47
Lähtö 4 klo 19:10
Lähtö 5 klo 19:30
Lähtö 6 klo 19:50
Lähtö 7 klo 20:10
Lähtö 8 klo 20:25
Lähtö 9 klo 20:40

Tervetuloa kilpailemaan Teivoon!

No event found!