Nuorisotoiminta

Raviurheilun nuorisotoiminnan parissa lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus tutustua lajiin, oppia sen alkeita ja harrastaa ohjatusti ja turvallisesti. Samalla lapset ja nuoret oppivat vastuullisuutta sekä hevosen hyvinvoinnista huolehtimista. Poniraviurheilu on osa raviurheilun nuorisotoimintaa.

Teivon ravinuoret toimivat Tampereen ravirata Oy:n ja Suomen Hippos Ry:n alaisuudessa. Teivon ravinuoret järjestävät ohjattua toimintaa lapsille niin ravien aikana kuin ravien ulkopuolellakin. Keväällä ja syksyllä 2019 on puuhattu ponien kanssa kahdessa kerhoryhmässä, järjestetty retkiä esimerkiksi poniravikoululle sekä harjoiteltu montéa omalla kurssilla. Tietysti toiminnassamme ovat mukana myös keppihevoset!

Seuraavat kerhoryhmät aloittavat helmi-maaliskuun aikana 2020. Kerhoissa on useita eri ryhmiä lasten iän ja kokemustason mukaisesti. Kerhoon pääsee mukaan myös ilman hevostuntemusta, tarkoituksena on yhdessä tutustua poneihin ja raviurheiluun. Teivon ponikerhossa harrastaminen on hauskaa, edellista ja turvallista, tervetuloa mukaan!

Liity mukaan Teivon ravinuoriin (jäsenmaksu vuodella 2020 on vain 25€)

Ota rohkeasti yhteyttä Teivon nuorisovastaavaan Vienaan, viena.kauppi@teivo.fi tai puhelimitse 050 477 0450.