Close

Nuorisotoiminta

Ajankohtaista

Kriterium - nuorisotoiminta

Teivon ravinuoret

Raviurheilun nuorisotoiminnan parissa lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus tutustua lajiin, oppia sen alkeita ja harrastaa ohjatusti ja turvallisesti.Samalla lapset ja nuoret oppivat vastuullisuutta sekä hevosen hyvinvoinnista huolehtimista.

Poniraviurheilu on osa raviurheilun nuorisotoimintaa.  Poniravit Teivossa järjestetään kaksi kertaa vuodessa ja ponisarja on tarjolla useimmissa raveissamme. Vuosittaiset suurkilpailut ovat Ponikriterium, ponien Tammer-ajo sekä B-ponien Grand Prix. Poniraviurheilun päätapahtuma, Ponikuninkuusravit, järjestettiin Teivossa syyskuussa 2020.

Teivon ravinuoret toimivat Tampereen ravirata Oy:n ja Suomen Hippos Ry:n alaisuudessa.

 

Toimintaa myös ravien ulkopuolella

Teivon ravinuoret järjestävät ohjattua toimintaa lapsille niin ravien aikana kuin ravien ulkopuolellakin.

Kerhot

 

Kerhoissa on useita eri ryhmiä lasten iän ja kokemustason mukaisesti.

Kerhoon pääsee mukaan myös ilman hevostuntemusta, tarkoituksena on yhdessä tutustua poneihin ja raviurheiluun. Teivon ponikerhossa harrastaminen on hauskaa, edullista ja turvallista. Järjestämme myös kepparikerhoja, tervetuloa mukaan!

Syksyllä 2020 Teivossa pyörii ponikerho kahdessa ryhmässä sekä ravipäivisin kokoontuva kepparikerho (peruttu vähäisen osanottajamäärän vuoksi). Lisäksi syksyn aikana järjestettiin poniajolupakurssi.

Kesän 2020 aikana Teivon ravinuoret ovat järjestäneet mm. poniravileirin yhessä Ihaamaan kanssa, retken Vermon ravikoululle sekä montékurssin yhdessä Suomen montéohjastajat Ry:n kanssa.

Liity mukaan Teivon ravinuoriin (jäsenmaksu vuodelle 2020 on vain 25€)

Tevossa järjestetään myös suosittuja kepparikisoja.

Ponisynttärit

 

Uutuus! Järjestä poni- tai kepparisynttärit Teivossa ja jätä järjestelyt meidän huoleksemme! Poni/kepparisynttärit sisältävät aktiviteetin ponin tai keppareiden kanssa sekä tarjoilun (kanapullia, popcornia, kasvistankoja, karkkia ja mehua). Synttäreiden hinta 24 euroa/henkilö (vähintään 5 lasta). Synttäreiden kesto 1,5 h, lisäaikaa voi halutessaan ostaa 50€/30 min.

 

Ota rohkeasti yhteyttä Teivon nuorisovastaavaan Vienaan! 

Ponisynttärit Teivo