Close

teivon ravinuoret

Ajankohtaista

Teivon Ravinuoret järjestävät myös suosittuja kepparikisoja.

Teivon ravinuoret

Raviurheilun nuorisotoiminnan parissa lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus tutustua lajiin, oppia sen alkeita ja harrastaa ohjatusti ja turvallisesti.Samalla lapset ja nuoret oppivat vastuullisuutta sekä hevosen hyvinvoinnista huolehtimista. Tutustu tarkemmin lasten ja nuorten kurssi- ja kerhotoimintaan.

Poniraviurheilu on osa raviurheilun nuorisotoimintaa.  Poniravit Teivossa järjestetään kaksi kertaa vuodessa ja ponisarja on tarjolla useimmissa raveissamme. Vuosittaiset suurkilpailut ovat Ponikriterium, ponien Tammer-ajo sekä B-ponien GLi Grand Prix. Poniraviurheilun päätapahtuma, Ponikuninkuusravit, järjestettiin Teivossa syyskuussa 2020.

Teivon Ravinuorten vuosijäsenyys maksaa 25 euroa. Laskut lähtevät jäsenille automaattisesti vuoden alussa. Kaikki Teivon Ravikoulun lasten kurssilaiset liitetään Teivon ravinuorten jäseniksi, jotta kurssilaiset saavat jäsenyyden kautta vakuutuksen. Vakuutus on voimassa kaikilla Teivon Ravinuorten järjestämillä kursseilla, tunneilla ja leireillä, kun jäsenmaksu on maksettu. 

Liity Teivon Ravinuoriin tästä!

Teivon ravinuoret toimivat Tampereen ravirata Oy:n ja Suomen Hippos ry:n alaisuudessa.

Ravinuorten ravikerho

Ravikerho on tauolla

Kerho alkaa jokaisena tiistairavipäivä klo 17.30 ja päättyy klo 19.00. 
Kerhossa tutustutaan raviurheiluun, ravipäivän käytöntöihin ja toimihenkilöiden tehtäviin, palkitaan ponilähtö ja tutustutaan ravipäivän kilpaileviin hevosiin ja niiden taustajoukkoihin. 

Kerho suunnattu 8-vuotiaille ja vanhemmille, aiempaa kokemusta raveista ei tarvita. Kerhoon otetaan max 10 lasta / kausi.

Ravikerhon hinta hinta 50 € + erikseen laskutettava ravinuorten jäsenyys, joka laskutetaan vain kerran vuodessa. Jäsenyys sisältää mm. vakuutuksen.

Kriterium - nuorisotoiminta
Teivon Ravinuorten Vilma onnittelee Ponikriteriumin voittajavaljakkoa.
Ponisynttärit Teivon ravikeskus Ylöjärvi

Poni- tai kepparisynttärit

 

Järjestä poni- tai kepparisynttärit Teivossa ja jätä järjestelyt meidän huoleksemme! Poni/kepparisynttärit sisältävät aktiviteetin ponin tai keppareiden kanssa sekä tarjoilun (lihapullia ja dippiä, popcornia, hedelmäkori, karkkia ja mehua).

Synttäreiden hinta 24 euroa/henkilö (vähintään 5 lasta). Synttäreiden kesto 1.5 h, lisäaikaa voi halutessaan ostaa 50 € / 30 min. Esimerkiksi poniajo tai -ratsastus vaatii lisäajan. Halutessaan synttäreille voi tuoda oman kakun tai ostaa kakun meiltä. Synttärivaraukset ravikoulu@teivo.fi.

Tuleeko mieleesi kysyttävää?

Ota rohkeasti yhteyttä Teivon nuorisovastaavaan Vienaan!