Close

Nuorisotoiminta

Ajankohtaista

Kriterium - nuorisotoiminta

Teivon ravinuoret

Raviurheilun nuorisotoiminnan parissa lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus tutustua lajiin, oppia sen alkeita ja harrastaa ohjatusti ja turvallisesti.Samalla lapset ja nuoret oppivat vastuullisuutta sekä hevosen hyvinvoinnista huolehtimista.

Poniraviurheilu on osa raviurheilun nuorisotoimintaa.  Poniravit Teivossa järjestetään kaksi kertaa vuodessa ja ponisarja on tarjolla useimmissa raveissamme. Vuosittaiset suurkilpailut ovat Ponikriterium, ponien Tammer-ajo sekä B-ponien Grand Prix. Poniraviurheilun päätapahtuma, Ponikuninkuusravit, järjestettiin Teivossa syyskuussa 2020.

Teivon ravinuoret toimivat Tampereen ravirata Oy:n ja Suomen Hippos Ry:n alaisuudessa.

Liity Teivon Ravinuoriin tästä!

Ravikoulu on avattu!

UUTTA! Teivon avautui kesäkuussa 2021 Ravikoulu! Ravikoulu järjestää leirejä, kursseja, kerhoja ja yksityistunteja ravikoulun tiloissa Teivossa, tervetuloa tutustumaan!

Ravikoulussa on useita eri ryhmiä lasten iän ja kokemustason mukaisesti. Kesällä 2021 järjestämme lasten päiväleirejä, kurssi- ja kerhotoiminta on tarkoitus aloittaa syksyllä.

Ravikouluun pääsee mukaan myös ilman hevostuntemusta, tarkoituksena on yhdessä tutustua poneihin ja raviurheiluun. Teivon ravikoulussa harrastaminen on hauskaa, edullista ja turvallista. Järjestämme myös kepparipuuhaa, kerhoja ja kisoja, tervetuloa mukaan!

Liity mukaan Teivon ravinuoriin (jäsenmaksu vuodelle 2021 on vain 25€). Jäsenmaksu kattaa ravikoululaisten vakuutuksen.

Tevossa järjestetään myös suosittuja kepparikisoja.

Ponisynttärit

 

Uutuus! Järjestä poni- tai kepparisynttärit Teivossa ja jätä järjestelyt meidän huoleksemme! Poni/kepparisynttärit sisältävät aktiviteetin ponin tai keppareiden kanssa sekä tarjoilun (kanapullia, popcornia, kasvistankoja, karkkia ja mehua). Synttäreiden hinta 24 euroa/henkilö (vähintään 5 lasta). Synttäreiden kesto 1,5 h, lisäaikaa voi halutessaan ostaa 50€/30 min.

 

Ota rohkeasti yhteyttä Teivon nuorisovastaavaan Vienaan! 

Ponisynttärit Teivo