Close

Marras- ja joulukuun pikkujouluravit

Varaa vauhdikas, erilainen ja ikimuistoinen pikkujouluelämys Teivosta!

Marraskuun kaikissa raveissa sekä joulukuun 10. päivä Teivossa vietetään pikkujouluja!
Ravintolakatsomo Grand Prix toivottaa tervetulleeksi niin muutaman hengen seurueet kuin satapäiset ryhmät. Marraskuussa ryhmille on tarjolla ennakkotilauksesta herkullinen pikkujoulumenu, lauantaina 10.12. tarjolla on maukas jouluinen noutopöytä. Tutustu tarkemmin pikkujouluihin tästä.

Voit liittää pikkujouluihin myös upeita elämyspalveluitamme! Kaikki neljä elämyspalvelua on toteutettavissa jokaisena pikkujouluravipäivänä.

-Tandem-ajossa pääset itse istahtamaan ravikoulun hevosen kärryille ja nauttimaan vauhdista radalla kokeneen ohjastajan istuessa mukana kärryillä. Hinta 80 € / henkilö.

-Lähtöautokyydissä pääset itse lähtöauton kyytiin ja pääset kokemaan, kuinka kaviot kopisevat ja hengitys höyryää, kun hevoset kiihdyttävät lähtöön. Hinta 60 € / henkilö.

-Tallikierroksella pääsette ryhmänä tutustumaan Teivon Ravikoulun talliin ja sen kiltteihin asukkeihin. Samalla kuulet lisää raviurheilusta ja näet myös päivän kilpailevia valjakkoja valmistatumassa suorituksiinsa. Hinta 30 € / ryhmä.

-Peliopastuksessa ravipeliopas kertoo ryhmällesi ravipelaamisen salat sekä voittoisat vihjeet.
Hinta 30 € /ryhmä.

Meidän on myös mahdollista räätälöidä juuri teille sopiva paketti! Ota yhteyttä ravintola@teivo.fi tai puhelimitse (03) 3154 8352.

No event found!