Close

Lännen ratojen yhteistyö tiivistyy

Elina Hirvonen myös Teivon toimitusjohtajaksi

Tampereen Ravirata Oy on 21.2.2023 valinnut uudeksi toimitusjohtajakseen Elina Hirvosen. Elina Hirvonen toimii myös Forssan Seudun Hippos ry:n toiminnanjohtajana. Tampereen Ravirata (Teivo) ja Forssan Seudun Hippos ry (Pilvenmäki) yhdistävät toimitusjohtajan tehtävät 1.4.2023 alkaen.

Elina Hirvonen,34, on koulutukseltaan agrologi (AMK). Hän on toiminut aikaisemmin mm. Suomen Hippoksen kilpailuosastolla ja toimii tällä hetkellä Forssan Seudun Hippos ry:n toiminnanjohtajana.

– Tehtävä on haastava, kun aikaa on jaettava Teivon ja Pilvenmäen kesken. Uskon ja luotan siihen, että yhdessä paikallisten voimien kanssa saamme järjestelyn toimimaan ja voimme pidemmällä aikavälillä yhdistämällä toimintoja saavuttaa synergiaetuja, toteaa Elina Hirvonen.

Forssan, Kokemäen, Porin, Tampereen ja Turun raviradat – Lännen radat – tiivistävät myös muulla tavalla yhteistyötä alueellaan. Alueyhteistyössä kartoitetaan yhteisen tekemisen mahdollisuuksia tiiviisti kevään 2023 aikana. Pilvenmäen kilpailusihteerin Iivari Ingvesin siirtyessä Vermon raviradan kilpailupäälliköksi Forssan sarjatarjonnasta ja ravien ilmoittautumisista vastaa Teivon kilpailupäällikkö Heikki Haavisto.

– Raviratojen yhteistoiminnan vahvistaminen on tarpeellista tulevaisuuden haasteiden voittamiseksi. Yhdistämällä tehtäviä haetaan tehokkuutta ja kustannussäästöjä ravikilpailujen järjestämisessä. Teivo päätyi tähän ratkaisuun harkittuaan eri vaihtoehtoja edellisen toimitusjohtajan hakeuduttua uusiin haasteisiin. Meille jää paikallinen väki, jotta ottaa vastuun ravikilpailujen käytännön järjestämisestä. Toivotamme Elinan tervetulleeksi Teivoon, Tampereen Ravirata Oy:n hallituksen puheenjohtaja Asko Koskinen jatkaa.

– Kuninkuusravit oli iso haaste, mutta Elina selviytyi siitä hienosti. Näemme tulevaisuudessa paljon asioita, joista saamme yhdessä lisäarvoa, toteaa Forssan Seudun Hippos ry:n hallituksen puheenjohtaja Menna Rantala.

Lisätietoja

Asko Koskinen, puheenjohtaja, Tampereen Ravirata Oy, p. 050 5175 471

Menna Rantala, puheenjohtaja Forssan Seudun Hippos ry, p. 040 352 9913

Henri Virtanen, puheenjohtaja, Turun Hippos ry, p. 040 6840 445

Janne Ojanen, puheenjohtaja, Porin Ravit Oy, p. 045 671 8850

Meri Elomaa, puheenjohtaja, Sataravi Oy, p. 0500 327 687

No event found!