Close

Kriterium-ravit lähestyvät

Tampereen ravivuoden kohokohta, Kriterium-ravit, kilpaillaan Teivossa lauantaina 3.10.2020!

Klassisena Kriterium-päivänä maan parhaat 3-vuotiaat lämminveriset ja 4-vuotiaat suomenhevoset tavoittelevat ikäluokan kruunua, Kriterium-voittoa! Jännitettävää riittää myös päivän muissa huippulähdöissä, joita ovat mm. lämminveristen Tammer-ajo ja suomenhevosten Erilo-juoksu. Päivän aloittaa ponien oma Ponikriterium.

Kriterium-finalistit karsittiin tiistaina 22.9, katso finaaleiden ratajärjestys tästä. Lopulliset lähtölistat valmistuvat maanantaina 28.9.

Tule kokemaan ja aistimaan suurkilpailuiden tunnelma! Kriterium-voitto on jokaisen hevosihmisen unelma, tule katsomaan keiden haaveet käyvät todeksi tänä vuonna!

Ravintola Grand Prix on myyty lopppuun, mutta Ravintola Paalupaikkaan mahtuu! Paalupaikkaan myydään 47,5 euron ravintolapaketteja, johon kuuluu sisäänpääsy alueelle ja ravintolaan, oma pöytäpaikka sekä ruokailu noutopöydästä. Ravintolapaketin voi ostaa Teivo Shopista osoitteesta (sivun oikean reunan Teivo Shop -painikkeesta).

Liput Teivo Shopista 16,5 €, portilta 17 €. Alle 18-vuotiaat maksutta.(Etukorteista voimassa ainoastaan Teivon kausikortti ja ykkösasiakaskortti sekä SHKL-jäsenkortti ja Hippoksen kausikortti. Raviliigakortit eivät ole voimassa. Päälähtöjen omistajille on lähetetty postitse kutsu raveihin, muiden lähtöjen omistajat voivat hankkia lipun Kriterium-raveihin ilmoittautumalla radalle sähköpostitse viena.kauppi@teivo.fi. Lippurajoituksena 2 omistaajaa/hevonen.) 

Lämpimästi tervetuloa Teivoon!

No event found!