Close

Kriterium: Ohjeet yleisölle

Lauantaina 2.10. kilpaillaan Teivon vuoden päätapahtuma, Kriterium-ravit. Ravit alkavat klo 12.30 Wania Racing Ponikriteriumilla, ensimmäinen hevoslähtö klo 13.07. Ravit päättyvät noin klo 18, Bar Sammio palvelee myös ravien päätyttyä.

Rajoitukset:
Yleisön määrää ei rajoiteta vaan kaikki halukkaat pääsevät katsomaan Kriterium-raveja. Myös tallialueella on mahdollista vierailla, pääsylippuja myydään myös tallialueen portilla.

Toivomme kaikkien ravivieraiden huolehtivan hyvästä käsihygieniasta ja huolehtimaan turvaväleistä! Suosittelemme kasvomaskin käyttöä erityisesti sisätiloissa niissä tilanteissa, joissa turvavälien pitäminen on haasteellista. Tulethan paikalle vain terveenä!

Lipunmyynti:
Portit avautuvat ja lipunmyynti alkaa pääportilla klo 11.30. Suosittelemme ostamaan liput ennakkoon Teivo Shopista (sivun oikean reunan Teivo Shop -painike). Liput pääportilta 17 €, verkkokaupasta 16,5 €. Verkkokaupasta voi ostaa perjantaina klo 16.00 asti myös ravintolapaketin Ravintola Paalupaikkaan hintaan 47,50 (sis. sisäänpääsyn alueelle ja Ravintola Paalupaikkaan, käsiohjelman, oman pyötäpaikan sekä ruokailun noutopöydästä). Paalupaikan ravintolapaikkoja voi tiedustella myös paikan päällä raveissa. Ravintola Grand Prix on loppuunmyyty.

Voimassa olevat etukortit ovat Teivon kausikortti, Teivon Ykkös­asiakaskortti, SHKL:n jäsenkortti sekä Hippoksen kausikortti. Alle 18-vuotiaat pääsevät raveihin maksutta. Invakortilla autokatsomoon maksutta ja mukana oleva avustaja maksutta. Kaikille kilpailevien hevosten omistajille on lähetetty Hippoksen Oma talli -järjestelmään pääsylippu, jolla pääsee 2 henkilöä maksutta.

Ravintolapaikat ennakkoon ostaneet, kutsuvieraat sekä päälähtöjen hevosten taustajoukot voivat hyödyntää pääportilla väylää ”kutsuvieraat” ja tulla sisään punaista mattoa pitkin. Punaisella matolla vieraita vastaanottaa Maria sekä Elvis-poni.

Käsiohjelmia on mahdollista ostaa kolmen euron hintaan pääportilta, ravintolapisteistä sekä totohallin infopisteestä. Ravintola Grand Prix’n asiakkaat saavat ohjelmat ravintolan aulasta, Ravintola Paalupaikan asiakkaat Paalupaikkaan saavuttaessa.

Saapuminen:
Teivoon voi saapua julkisilla (bussi nro. 80, katso aikataulut sekä reitti suoraan https://www.nysse.fi/) tai omalla autolla. Teivossa on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa. Myös porttien sisäpuolen autokatsomo on käytössä, autokatsomolippuja voi ostaa pääportiltaan 4 euron hintaan.
Myös Taksi Tampere palvelee numerossa 0100 4131, Teivon taksitolppa löytyy pääportin pysäköintialueen puolelta.

Ensiapujärjestelmä ja järjestyksenvalvonta toimivat alueella normaalisti.

Media:
Median edustajien akkreditoituminen ennakkoon sähköpostitse teivo@teivo.fi. Akkreditoitumisen yhteydessä tulee ilmoittaa, haluaako työskennellä tallialueella vai yleisöalueella. Lehdistöhuone on median käytössä katsomoalueella. Lehdistötilaisuus viimeisen lähdön jälkeen lehdistöhuoneen viereisessä Omistajajaklubi-tilassa.

Lapset:
Lapsille avoinna on totohallin lasten sisäleikkipaikka, jossa mm. hevosenkenkien maalausta, piirtämistä, hevosenkengän heittoa ym. Lasten ulkoleikkipaikalla poniajelua ravikoulun Ella-ponilla. Lapset pääsevät raveihin maksutta.

Tervetuloa Kriterium-raveihin!

No event found!