Close

Lännen ratojen kilpailupäälliköksi Iivari Ingves

Iivari Ingves on valittu avoinna olevaan tehtävään Forssan, Tampereen ja Turun raviratojen yhteiseksi kilpailupäälliköksi. Kilpailupäällikkönä Ingves aloittaa elokuun alusta vastaten alueen kilpailutoiminnan johtamisesta sekä kehittämisestä, käytännön puolella kilpailupäällikön tehtäviin kuuluu muun muassa sarjatarjonnan suunnittelu ja ravien ilmoittautumisten vastaanottaminen.

Lännen ratojen kilpailupäällikön tehtävä käsittää vuositasolla noin 80 ravipäivää ja useampia ennakkomaksullisia kilpailuja sekä suurkilpailuja. Suurkilpailuista kirkkaimpina alueella Kriterium, Suurmestaruus, Pohjoismaiden Mestaruus, Kasvattajakruunu ja Tammavaltikka.

– Tämä kilpailupäällikön tehtävä antaa mahdollisuuden keskittyä täysin kilpailutoimintaan ja sen kehittämiseen. Näen alueyhteistyössä paljon mahdollisuuksia ja synergiaetuja koko läntiselle raviurheilulle, taustoittaa Iivari Ingves päätöstään hakea uuteen tehtävään.

Tehtävää kohtaa osoitti kiinnostuksensa noin parikymmentä henkilöä, joista haastateltiin vahvimmilla kilpailupuolen työkokemuksella varustetut henkilöt. Kilpailupäällikön tehtävä on Suomen mittakaavassa uusi ja kilpailupäivien lukumäärä tekee tehtävästä yhden Suomen merkittävimmistä ravien kilpailupuolen tehtävistä.

-Haussa päästiin lopulta nopeasti maaliin ja kävimme hyviä keskusteluja hakeneiden henkilöiden kanssa, mikä osaltaan vahvistaa näkemystä tehtäväkuvauksen mahdollisuuksista, kertoo Turun raviradan toimitusjohtaja Eeva Karvonen.

– Tämä oli toinen konkreettinen teko kohti entistä tiiviimpää alueyhteistyötä ja toivotaan, että entistä ravialueen yhteistyöstä pääsevät nauttimaan tätä kautta myös ravien kilpailijat, selventää Pilvenmäen ja Teivon raviratojen toimitusjohtaja Elina Hirvonen.

Ingvesin yhteystiedot ja alueratojen ilmoittautumiskäytäntöjen muutokset päivittyvät alueratojen kanaviin sekä Heppa-järjestelmään heinäkuussa.

Lisätietoja,

Elina Hirvonen, Pilvenmäen ja Teivon raviradan toimitusjohtaja, elina.hirvonen@teivo.fi tai p. 050 3018 258
Eeva Karvonen, Turun raviradan toimitusjohtaja, eeva.karvonen@turunhippos.fi tai p. 0400 898 353

No event found!