Close

Kilpailuohjeet 2.6.

Teivon ravit 2.6.2020

Tauon jälkeen ensimmäiset ravit Teivossa ravataan ilman yleisöä maa- ja metsätalousministeriön ohjeilla. Ravit järjestetään poikkeusjärjestelyin. Tallialueelle saavat tulla ainoastaan kilpailuihin osallistuvat ohjastajat, valmentajat, hoitajat ja mahdolliset hevosauton kuljettajat. Saapuvien henkilöiden määrää rajoitetaan. Raveissa tulee noudattaa poikkeusajan ohjeistuksia. Katsomoalueelle pääsevät ainoastaan toimihenkilöt ja ennakkoon ilmoittautuneet median edustajat. Päivitämme ohjeita ja infoa verkkosivuillemme ja someen.

Huomioithan poikkeusaikataulut! 1. ja 2. lähdön välissä ei ole lämmittelyaikaa. Viimeinen lämmittely on jo kuudennen (6.) lähdön jälkeen.

Yleisiä ohjeita: 

Kilpailualueelle pääsevät ainoastaan raveissa työskentelevät toimihenkilöt, akkreditoituneet median edustajat, kilpailevien hevosten ohjastajat, valmentajat ja hoitajat sekä hevosauton kuljettajat. Sisääntuloportilla tarkastetaan henkilömäärät. Pyydämme, että valmentajat tekisivät listat töissä olleista, jos tartuntaketjuja myöhemmin pitää jäljittää.

Varustemyymälöihin pääsevät henkilöt, jotka ovat ennakkoon ilmoittautuneet myyjille ja joiden nimet ovat talliportin listalla.

Kaikkien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita. Jos kuulut riskiryhmään, älä saavu ravipaikalle. Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan. Yski oikein. Yski hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan ja pese tai desinfioi kädet yskimisen jälkeen.

Kilpailualueella kaikkien on jakaannuttava niin, että kaikki pitävät riittävän turvavälin toisiinsa. Yhteiskäytössä olevat tilat, esineet ja välineet puhdistetaan säännöllisesti. Ohjastajia suositamme vaihtamaan vaatteet autossa. Pukuhuoneet ovat käytössä, mutta vain vaatteiden vaihtoa varten. Pukuhuoneessa ei saa oleskella. Ohjastajien pakollisia alkometripuhallutuksia ei tehdä. Puhallutus vain erikoistilanteessa.

Sisäänkirjoitus on auki ja tilassa käydään yksitellen. Maksa osallistumismaksu ennakkoon https://osallistumismaksu.fi/. Kengitys- ja kärrytiedot ilmoitetaan mahdollisuuksien mukaan Heppa-järjestelmässä, soitetaan Teivon toimiston numeroon 03 315481 tai sisäänkirjoitukseen 050 436 0904. Toivomme, että kaikki maksut, joita ei ole tehty ennakkoon, tehdään kortilla.

Kilpailunumerot suihkutetaan pesupaikalla ja palautetaan lähdön jälkeen sisäänkirjoituksen edessä oleviin laatikoihin.

Tallikahvio Teivonlinna palvelee 

Tallialueella Teivonlinna ja makkarakioski ovat auki. Nettisivuiltamme www.teivo.fi löydät ruokalistan. Suosittelemme korttimaksua.

Median akkreditoituminen

Lehdistö ilmoittaa saapumisestaan etukäteen. Näin me voimme valmistautua alueelle saapuvien ihmisten määrään, ja tarvittaessa tartuntaketjun jäljittäminen on mahdollista.

Teivon 2.6.2020 raveihin saapuvia median edustajia pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen teivo@teivo.fi. Ilmoittautuessa pyydetään kertomaan nimi ja media, jota toimija edustaa.

Kuvaaminen on sallittua tallialueella sekä maalisuoralla turvaetäisyydet huomioiden. Valokuvaa­jien pitää käyttää keltaisia huomioliivejä. Raveissa saa tehdä haastatteluita turvaetäisyydet huomioiden. Haastatteluita voi tehdä myös puhelimitse, ja autamme mielellämme kilpailijoiden tavoittamisessa.

Jokaisen paikalle saapuvan tulee noudattaa terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita, ja sairaana – ei edes lievillä oireilla – ei saa tulla paikalle. Et voi myöskään saapua paikalle, jos kuulut riskiryhmään. Medialle ei järjestetä erillisiä työskentelytiloja.

Maksa osallistumismaksu ennakkoon

Koronaturvallinen ennakkomaksu myös nopeuttaa sisäänkirjoitusta. Selkeä ja helppokäyttöinen verkkopalvelu tarjoaa kilpailijalle mahdollisuuden maksaa osallistumismaksu ennakkoon tai paikan päällä omalla mobiililaitteellaan tai tietokoneellaan. Palvelua voi käyttää hevosen valmentaja, omistaja tai tarvittaessa muu taho. Voit tilata puhelimeesi linkin, jolla voit maksaa osallistumismaksuja. Lähetä tekstiviesti OSALLISTUMISMAKSU numeroon 16499. Viesti on veloitukseton. Tallenna linkki puhelimesi suosikkeihin, niin voit käyttää sitä jatkossa maksujen maksamiseen. Tietokoneella palvelu löytyy osoitteesta https://osallistumismaksu.fi/

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Päivi Lehtonen, paivi.lehtonen@teivo.fi, puh. 040 779 5583

Teivon toimisto, teivo@teivo.fi, puh. 03 315 481

No event found!