Close

Kavioliigaravit & Laskiaisrieha 25.2.

Hiihtoloma alkaa vauhdikkaasti Teivosta! Lauantaina 25.2.23 Teivon Ravikeskuksessa Kavioliigaravit sekä päivän aloittava perheiden Laskiaisrieha.

Vauhdikkaan klo 11 alkavan ulkoilupäivän aikana pääsee mm. kokeilemaan poniajoa ja pulkkailua ponin kanssa, kisaamaan keppihevosilla, paistamaan nuotiolla makkaraa ja herkuttelemaan laskiaispullilla. Suomenhevosen vetämille kärryille mahtuu kerralla vaikka koko perhe ja opastetulla tallivierailulla pääsee lähemmin tutustumaan Teivon asukkeihin. Jos lumitilanne sallii, pääsemme myös laskemaan mäkeä, omat liukurit ja pulkat mukaan! Myös paloauto on paikalla.

Päivän Kavioliigaravit alkavat klo 12.40 ponien omalla ravilähdöllä. Päivän aikana kilpaillaan jännittävät divisioonafinaalit, joita voi jäädä seuraamaan kaikki alueella olevat maksutta. Parhaiten ravifiilikseen pääset ravintolassamme herkullisesta ruuasta ja juomasta nauttien. Ravintolapaketit ovat ennakkoon myynnissä Teivo Shopissa (sivun oikean reunan Teivo Shop -painike), voit myös tehdä varauksen numerosta (03) 3154 8352 tai sähköpostitse ravintola@teivo.fi.

Tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy klo 12 saakka. Tämän jälkeen pääsylippujen hinta on 15 €, opiskelijat ja eläkeläiset 10 €, alle 16-vuotiaat maksutta. Pääsyliput ovat hieman edullisempia ennakkoon Teivo Shopista ostettuna.

Tervetuloa aloittamaan hiihtoloma Teivosta!

No event found!