Close

Kavioliiga-ravit lauantaina 22.1.

Lauantaina 22.1. Teivossa kilpaillaan Kavioliiga-ravit. Päivän aikana kilpaillaan mm. Seppo Sarkolan Muistoajo sekä ratkaistaan ohjastajien Suomen Mestari 2022. SM-osalähtöjä on yhteensä 6, joista kolme kilpaillaan Vermossa 19.1. ja kolme Teivon Kavioliiga-raveissa. Lue lisää ohjastajien Suomen Mestaruudesta. Ponilähtö aloittaa päivän klo 12.30 ja 12.45 podiumilla palkitaan viime vuoden menestyjiä.

Valitettavasti ravit kilpaillaan edelleen koronarajoituksin. Saamme ottaa yleisöä katsomoalueen ulkotiloihin. Sisätilat ovat muuten suljettuina, mutta Lounaskahvila Trotter on auki ja tarjoaa yleisölle lounasta ja kahvilatuotteita. Trotterissa on myös mahdollista pelata sekä käyttää wc-tiloja. Tallialue on suljettu yleisöltä.

Lippuja myydään pääportilla (12 €) sekä ennakkoon Teivo Shopissa (11,5 €). Alle 18-vuotiaat maksutta. Kausikortit ja muut etuudet käytössä normaalisti, hevosenomistajille lähetetty lippu Heppa-järjestelmän Oma-talliin.

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä sekä hyvää käsihygieniaa! Tulethan paikalle vain terveenä! Tervetuloa!

Päivän yhteistyökumppanit: D-Kulma, Finlux, Infrapalvelu Sulin, Kauppakeskus Elo, Miekkaojan Murske, Okay’s Finland, Pohjois-Hämeen Hippoksen Säätiö, Solid House Kiinteistövälitystoimisto, Tampereen Ajopelit, Tampereen Hevosklinikka ja Teivon Ravikoulu.

No event found!