Close

Kavioliiga Grand Prix -ravit Teivossa 27.2.

Lauantaina 27.2. Teivossa kilpaillaan Kavioliiga Grand Prix -ravit. Kavioliiga Grand Prix’ssa rahaa on tarjolla 20 000 euroa molempien rotujen voittajille. Myös muissa päivän lähdöissä kilpaillaan korotetuista palkinnoista.

Kavioliigassa kerätään pisteitä osalähdöistä ja pistetilaston kymmenen parasta pääsee mukaan Kavioliiga Grand Prix’hin, josta on tarjolla kaksinkertaiset pisteet. Pistetilaston kärjet pääsivät myös valitsemaan lähtöradat lauantain kilpailuun. Lämminveristen puolella pistetilaston kärjestä mukana ovat Don Williams, Thai Profit ja Grainfield Aiden. Kylmäveristen Kavioliiga Grand Prix’n pistetilaston kolmen kärjen muodastavat Pyörälän Paroni, Koskelan Akseli ja Morison, jotka kaikki nähdään lauantain kilpailussa. Tutustu Kavioliigaan ja sen pistepörsseihin paremmin tästä.

Myös päivän muissa lähdöissä riittää jännitettävää. Suurta mielenkiintoa kohdistuu myös 75-lähtöjen ulkopuolelle, etenkin lähtöön neljä, jossa nähdään 3-vuotiskauden avaavia 2-vuotismenestyjiä Zolamanin ja Birgit Combon johdolla.

Valitettavasti myös Kavioliiga Grand Prix -ravit kilpaillaan ilman yleisön läsnäoloa. Ravitunnelmaan pääsee kuitenkin maksutta Veikkauksen TotoTV:n välityksellä tai antennitalouksien kanavalla MT26 sekä maksupalveluiden C-More ja Ruutu+ kautta.

No event found!