Close

Isänpäivän ilmaisravit 10.11!

Isänpäivän ilmaisraveissa juhlitaan isiä!

Vietä stressitön isänpäivä ja jätä kokkaaminen meidän huoleksi! Tuo isäsi ja muu perheesi Teivoon nauttimaan vauhdikkaasta ravipäivästä ja Ravintola Grand Prix’n herkullisesta noutopöydästä! Noutopöydän hinta aikuisille 28 €, lapsille 0-15-vuotta 1€/ikävuosi.

Isänpäiväraveissa 10.11 isän (tai kenet vain) voi istuttaa oikean ravihevosen tandem-kärryille! Vauhdikkaan elämyksen kokijan ei tarvitse tietää ravihevosista tai niiden ohjastamisesta mitään, sillä tandem-kärryillä apukuskina toimii ravialan ammattilainen! Upean elämyksen hinta vain 10 €/henkilö, toimii mainiosti myös elämyslahjana isälle! (Tandem-ajon alaikäraja 10-vuotta.) Lue lisää ja ilmoittaudu https://admin.ravimaailma.fi/?controller=base&survey=14c5f74a. Ohjatulla tallikierroksella pääsee tarkemmin tutustumaan Teivon talleihin ja hevosiin. Lapsille poneja, keppareita ja muuta kivaa puuhaa, ponien oma ravilähtö klo 12.40!

Mainio lahjaidea isälle on myös osuus Ilveksen tai Tapparan raviliigahevosesta vain 100 euron kertamaksulla! Lahjan voit ostaa jo etukäteen osoitteesta www.raviliiga.fi!

Varaa paikkasi numerosta (03) 3154 8352 tai sähköpostitse ravintola@teivo.wp.myyntivoima.fi!

Isänpäivän kunniaksi raveihin maksuton sisäänpääsy!

Tervetuloa!

No event found!