Close

Hevosenhoitajien täydennyskoulutus 9.3.

Hevosenhoitajien täydennyskoulutuspäivä järjestetään tänä vuonna keskiviikkona 9.3.2022 hybridinä eli tapahtumaan voi osallistua joko paikan päällä tai etänä Zoomin kautta.


Tänä vuonna luennoimassa ovat eläinlääkärit Maija Vesterinen ja Helena Kaukinen, Maaseudun Työantajaliiton Kristel Nybondas, hevosenhoitajana Ranskassa työskennellyt Tiia Halonen sekä raveista tuttu hyvinvointivalmentaja Miia Salminen. Koulutus on suunnattu hevosenhoitajina työskenteleville, mutta sopii erinomaisesti myös alan harrastajille.


Ilmoittaudu koulutukseen 8.3. mennessä lunastamalla lippu Teivo Shopista (sivun oikea reuna), paikan päällä 15 € (sis. aamukahvin ja lounaan) tai etänä 6 €. Etäosallistuja saa sähköpostitse linkin koulutukseen. Suomen Ravivalmentajat Ry maksaa jäsentensä palveluksessa työskentelevien koulutusosuuden (lounas omakustanteinen), ilmoittautuminen sähköpostiin viena.kauppi@teivo.fi.

Koulutuksen järjestävät Teivon Ravikeskus, Tampereen Hevosklinikka, Suomen Ravivalmentajat, Suomen Hippos ja Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö.

Tervetuloa mukaan!

No event found!