Close

Heinäkuun ravit täynnä ohjelmaa lapsille

Heinäkuussa Teivossa ravataan joka tiistai. Jokaiselle päivälle rakentuu ohjelmaa erityisesti lapsille ja lapsiperheille. Kepparit viihdyttävät lapsia joka tiistai, varsinaiset kisat järjestetään 21.7. Mukana myös ihastuttavat ponit, Vili ja Tipsu!

Päiväkohtainen ohjelma:

7.7. Ponien omat ravit klo 16 alkaen, ravit klo 18 alkaen. Lasten keppariareena avoinna klo 16-19.30. Raveissa mm. Högfors Kriterium-koe ja Juniorikypärät -osalähtö.

14.7. Ravit klo 18 alkaen, lasten keppariareena avoinna klo 17-19.30. Lisäksi ihanat Vili ja Tipsu-ponit tarjoavat mahdollisuudet talutusratsastukseen ja -ajoon. Raveissa mm. Martti Keskisen ajajamestaruus nuorille ohjastajille sekä Medilaser Kriterium-koe 3-vuotiaille lämminverisille.

21.7. Ravit klo 18 alkaen, kepparikisat klo 16.30. Kepparikisoissa on kolme luokkaa, osallistumismaksua ei ole. Ilmoittautua voi myös ennakkoon täällä. Raveissa montélähdöt B-poneille, Prix Etoile -karsinta lämminverisille sekä SM-karsinta suomenhevosille.

28.7. Ravit klo 18 alkaen, lasten keppariareena avoinna klo 17-19.30. Lisäksi ihanat Vili ja Tipsu-ponit tarjoavat mahdollisuudet talutusratsastukseen ja -ajoon. Ravit ovat täynnä huippulähtöjä, kun illan aikana kilpaillaan Delete Tammakriteriumin, Pohjantähti Suurmestaruuden sekä Pimara Cupin karsinnat.

Koronarajoitusten vuoksi saamme ottaa alueelle maximissaan 500 hengen yleisön. Yleisö päästetään alueelle saapumisjärjestyksessä, joten suosittelemme olemaan ajoissa! Liput 5 €, alle 18-vuotiaat maksutta!

No event found!