Close

Tiistairavit – Kasvattajien ilta

Tervetuloa viihtymään Teivon raveihin tiistairaveihin. Pääset nauttimaan ravilähdöistä katsomoravintolassamme herkullisen ruuan ja juoman äärellä. Raveja pääsee seuraamaan myös ulkoalueilta tai alakerran kahvioravintolasta. Voit myös yhdistää iltaan jonkin elämyspalveluistamme, jolloin takaamme, että ravielämyksesi siirtyy aivan uudelle tasolle!

Liput
  • Teivo Shopista 9 €
  • Portilta 10 €
    • Eläkeläiset ja opiskelijat 7 €
    • Alle 16-vuotiaat maksutta

Voit ostaa raviliput, ravintolapaketit sekä elämykset kätevästi ennakkoon Teivo Shopissa (sivun oikean reunan Teivo Shop-painike). Ravintolavaraukset myös puhelimitse (03) 3154 8352 tai sähköpostitse ravintola@teivo.fi. Mikäli olette tulossa raveihin isolla porukalla, otathan yhteyttä ryhmäalennusta varten.

 

Kasvattajien ilta

Tämä ravipäivä on omistettu erityisesti kaikille hevoskasvattajille ja raviurheilun ystäville, jotka haluavat kokoontua yhteen juhlistamaan, oppimaan ja tietenkin nauttimaan jännittävästä raviurheilusta. Luvassa on unohtumaton päivä täynnä vauhtia, voittoja ja verkostoitumista.

Eläinlääkäri Riina Rekilän luento ravintola Grand Prixissä klo 17 alkaen. Hän jakaa asiantuntemustaan ja kokemuksiaan, jotka ovat korvaamattomia jokaiselle kasvattajalle ja hevosenomistajalle.

Nämä tapahtumat tarjoavat loistavan mahdollisuuden oppia lisää, verkostoitua ja viettää aikaa muiden hevosalan ammattilaisten ja harrastajien kanssa. Tule mukaan jakamaan intohimo hevosia kohtaan ja syventämään osaamistasi. Näissä tapahtumissa yhdistyvät tieto, taito ja raviurheilun jännitys ainutlaatuisella tavalla.

Luento on ilmainen ja tarjolla on pullakahvit. Pyydämme kuitenkin ennakkoilmoittautumista.

Ilmoittauduthan luennolle tästä

 

Linkit

Tutustu Teivon ravintolapalveluihin ja katso Ravintola Grand Prix’n vaihtuva menu https://www.teivo.fi/ravintolapalvelut/ruokalista-grand-prix/

Tutustu Teivon elämyspalveluihin ja varaa vaikka unohtumaton elämysajo ravihevosella https://www.teivo.fi/elamyspalvelut/

Tutustu jo ennakkoon Teivon käsiohjelmaan https://www.teivo.fi/kasiohjelma/ sekä pelivihjeisiin https://www.teivo.fi/pelivihjeet/.

Hevosen kanssa raveihin suuntaavia suosittelemme tutustumaan Kilpailijoiden ohjeisiin (https://www.teivo.fi/raveihin/kilpailijoiden-ohje/), josta löydät mm. ratatiedotteen.

Katoslistat valmistuvat aina ravipäivän aamuna ja oman katospaikan voi tarkistaa https://www.teivo.fi/katoslistat/.

 

Tervetuloa Teivon raveihin!