Close

Asko Koskinen on Teivon uusi puheenjohtaja

Hallintotieteiden maisteri Asko Koskinen on Teivon ravikeskuksen uusi puheenjohtaja. Näin päätti Tampereen Ravirata Oy:n ylimääräinen yhtiökokous keskiviikkona. Koskiselle teki tilaa Suomen Hippoksen hallitukseen vuoden alusta siirtynyt FT Matti Mahlamäki, joka ehti istua Teivon puheenjohtajan paikalla viitisen vuotta.

-”Nykymalli hevosalalla on sellainen, etteivät ratojen puheenjohtajat istu Hippoksen hallituksessa. Toki jos istuvat, niin osa ajasta kuluu esteellisyyssääntöjen myötä kokoushuoneen ulkopuolella. Toisaalta on oikea aika jättää Teivo osaavine henkilökuntineen osaavalle puheenjohtajalle”, tiivistää Mahlamäki.

Asko Koskisella on ravitaustaa kolmen vuosikymmenen verran niin julkisen vallan kuin yrityselämän kautta.

-”Olin 1990-luvun alussa Tampereen kaupungin hommissa, ja omistajaohjauksen kautta tulivat tutuiksi myös raviradan asiat. Jäin heti koukkuun raviurheiluun, ja nimittäisin itseäni säännöllisesti ravipelaavaksi keskiasteen ravien seuraajaksi”, toteaa Asko Koskinen polustaan hevosurheilun pariin.

-”Sittemmin siirryin Medilaserin toimitusjohtajaksi, ja kyllä omistaja Harri Koskelan kanssa puhuttiin ensin hevosasiat ja sitten vasta firman kuulumiset. Medilaserillahan oli merkittävää roolia raviratojen kumppanina esimerkiksi Kriteriumin ja kuninkuusravien ympärillä”, jatkaa Koskinen.

Eläköidyttyään on Koskinen ryhtynyt liki täyspäiväiseksi hallitusammattilaiseksi. Teivon ohella hän toimii tällä hetkellä puheenjohtajana pysäköintiyhtiö Finnpark Oy:ssä ja Tampereen kaupungin kärkihankkeen ratikan taustalla olevassa Tampereen Raitiotie Oy:ssä.

Lisätietoja:

Asko Koskinen

Tampereen Ravirata Oy, puheenjohtaja

p. 050-5175471

asko.koskinen@astkoskinen.fi

Päivi Lehtonen                                                                                                            

toimitusjohtaja

p. 040-7795583  paivi.lehtonen@teivo.fi

No event found!