Close

Arvi Martikainen luennoi Teivossa pe 14.10. klo 16

Positiivista omiin unelmiin uskomista, määrätietoista tekemistä, yhdessä onnistumista

Ylöjärvellä Teivon ravikeskuksessa kuullaan Korumies Arvin eli Arvi Martikaisen puheenvuoro unelmien tavoittelemisesta, yritteliäisyydestä ja nuoren yrittäjän elämästä. Arvi käsittelee myös kiusaamisen ehkäisemistä ja kertoo omista kokemuksistaan.

Luennon lisäksi klo 15-16 mahdollisuus tutustua Teivon ravikoulun ja Tampereen Hevosklinikan toimintaan. Näihin ilmoittautuminen erikseen.

Ilmoittaudu mukaan maksuttomalle luennolle osoitteessa https://ravimaailma.fi/?survey=82917cc1.

Korumies Arvin tarina kannustaa kaikkia yrittämään ja uskomaan unelmiin. Arvilla on ollut päämäärä ja halu onnistua. Se on vaatinut työtä, yrittämistä, kontakteja, säästäväisyyttä. Hän perusti jo alakouluikäisenä oman yrityksen, kun halusi ostaa itselleen hevosen. Arvi Martikainen tunnetaan nykyisin kilparatsastajana, hevosalan somevaikuttajana ja pidettynä luennoitsijana. Arvin tapaan monet nuoret ovat kiinnostuneita tienaamaan yhdistämällä harrastuksen ja yrittämisen. Tule mukaan kuulemaan Arvin tarinaa!

Arvin luennon mahdollistaa Teivon ravinuorten saama NUVA-raha Ylöjärven kaupungin nuorisovaltuustolta. Nuva-rahaa myönnetään Ylöjärvellä järjestettävien 7-21-vuotiaiden lasten ja nuorten toiminta- ja harrastusmahdollisuuksien tukemiseen ja edistämiseen.

No event found!