Close

Ajolupakurssi Teivossa 3.8.-4.9.2020

Haaveiletko raviohjastajan urasta? Ravikilpailussa vaadittavan C-ajoluvan voi suorittaa ajolupakurssilla. Kurssille voi hakea vähintään 16-vuotias vakinaisesti Suomessa asuva henkilö, joka hallitsee perustaidot hevosen käsittelyssä, valjastuksessa ja ohjastuksessa. Hakijan täytyy pystyä hallitsemaan oma ohjastettavansa ja ajamaan ryhmässä. Perustaidot tarkistetaan pääsykokeella ennen kurssille hyväksymistä.

Mikäli C-ajoluvan hakija haluaa oikeuden ohjastaa myös montelähdöissä, tulee hänen antaa näyte ratsastustaidostaan ja montehevosen varustamisesta.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä oheinen hakulomake.
https://www.hippos.fi/files/2222/hakemusc-ajolupakurssille.pdf. Lomake palautetaan Hämeen hevosjalostusliittoon viimeistään 31.7. mennessä postitse (Tammelan puistokatu 24 B 28, 33100 Tampere) tai allekirjoitettuna ja skannattuna sähköpostitse hameen.hevosjalostus@kolumbus.fi. Mikäli haluat tehdä monten näyttökokeen, mainitse asia jo ilmoittautuessasi. Kurssin aikana on mahdollista suorittaa myös vastuuvalmentajakoe.

Tiedustelut 0400-454840 tai hameen.hevosjalostus@kolumbus.fi

Pääsykokeen hinta on 60 euroa ja kurssin hinta 285 euroa. Lisäksi kuluja tulee lääkärintodistuksesta ja ajoluvan (48 €) sekä lisenssin lunastamisesta.

https://www.hippos.fi/raviurheilu/ohjastajat_ja_valmentajat/ajolupakurssi

Kurssin järjestää Hämeen hevosjalostusliitto ry. Kurssin vetäjä on Anu Kantala.

No event found!