Close

Äijä-ravit Teivossa 17.11.

Äijä-ravit on vauhdikas tapa viettää vaikkapa pikkujoulua kaveriporukan tai työyhteisön kesken. Raveista ei tarvitse tietää mitään, me autamme alkuun ja sinä voit vain nauttia herkullisesta ruuasta, viihteellisestä ohjelmasta sekä hyvästä seurasta!

Katamme Ravintola Gran Prix’hin miesten makuun sopivan herkullisen noutopöydän. Perinteisesti naiskauneudesta vastaavat Miss Ylöjärvi 2020 -finalistitytöt, joiden kiertue alkaa Teivon Äijä-raveista. Juhlimme myös Teivon pehtoorin, Ari ”Arska” Koivulahden syntymäpäiviä. Jätä onnittelusi Arskalle ennakkoon Teivon Facebookissa .

Meillä on ravintolatilaa yli 1000 hengelle, joten meille on turvallista tulla. Ryhmille on mahdollista järjestää toiveidesi mukaan jopa kokonaan oma tila koko illaksi. Meillä voit järjestää ennen ravien alkua myös kokouksen tai muun tilaisuuden.

Ravintolapaketin hinta 32.50 /hlö sisältää: (katso ruokalista tästä)

  • sisäänpääsyn raveihin
  • ravien käsiohjelman
  • herkullisen ja runsaan noutopöytäruokailun
  • yhden vapaavalintaisen ruokajuoman
  • jälkiruuan ja kahvin/teen
  • illan ohjelman

Ryhmille maksuton peliopastus!

Osta paikkasi nyt Teivo Shopista (sivun oikeasta reunasta) tai tiedustele paikkoja suoraan ravintolastamme numerosta 03 3154 8352 tai sähköpostitse ravintola@teivo.fi.

Yhteistyössä Pehtoori 50 vuotta, Delete, Golf Sky, Tampereen Lihajaloste, Miekkaojan Murske, Tampereen Hevosklinikka oy, Hankkija, Maarakennus T. Haavisto, GLi Yhtiöt ja Edun Herkkukeidas.

Tervetuloa!

No event found!