Close

Popeda radalla

Popeda radalla -tapahtuma Teivossa 10.6.2022

Manserockin jättiläinen Popeda astelee radalle ja lavalle perjantaina 10.6.2022 Teivon Ravikeskuksessa! Liput ovat myynnissä NYT – osta omasi Teivo Shopista sivun oikeasta reunasta!

Popeda nähtiin ensi kerran Teivon Ravikeskuksen luonnonkauniissa harjumaisemissa kesäkuussa 2019. Nyt Popeda radalla saapuu jälleen Teivon Ravikeskukseen perjantaina 10.6. Tämä on pakko kokea uudelleen! 
 

Tapahtuman aloittaa vauhdikkaat ravit, joita värittävät Katja Ståhlin ja Sara Perttusen haastattelut! Ravit etkoina on riehakas – ja joillekin ehkä rahakas – kokemus! Ravit sopivat myös ensikertalaisille, kysy rohkeasti neuvoa henkilökunnaltamme! Ruoka- ja juomapisteet avataan heti klo 17 porttien avauduttua, joten meillä ei tarvitse olla nälissään tai janoissaan.

Tapahtumaan myydään perus- , Premium- sekä VIP-lippuja. Peruslippu sisältää sisäänpääsyn sekä raveihin että illan Popedan konserttiin. Perusliput ovat myynnissä Teivo Shopissa (sivun oikean reunan Teivo Shop -painike).

Popeda radalla VIP-lippu sisältää sisäänpääsyn alueelle, ravien ajan oman ravintolapöytäpaikan Ravintola Grand Prix’sta, herkullisen noutopöydän, 4 ruokajuomaa sekä ravien käsiohjelman. Ravien aikana pystyy huutamatta seurustelemaan kavereiden kanssa, osallistumaan päivän totopeleihin ja vaikka käymään tallialueella tutustumassa itse pääosan esittäjiin eli hevosiin. Ruokaa saa hakea omaan tahtiin noutopöydästä ja juomat anniskellaan pöytään. Ravintolassa on myös omat VIP-emännät huolehtimassa viihtyvyydestä sekä opastamassa mm. toto-peleihin. VIP-liput on loppuunmyyty. Premium-lippuja on vielä myynnissä Teivo shopissa!

Popeda radalla Premium-lippu sisältää sisäänpääsyn alueelle, ravien ajan oman ravintolapöytäpaikan Ravintola Paalupaikassa,  noutopöytäruokailun sekä ravien käsiohjelma. Ravintola Paalupaikassa ei ole pöytiintarjoilua, vaan juomat ostetaan itse erillisistä juomapisteistä. Premium-liput ovat myynnissä Teivo Shopissa (sivun oikean reunan Teivo Shop -painike).

Meillä on sekä sisällä että ulkona paljon tilaa ja useita eri anniskelupisteitä, joten kenenkään ei ole pakko olla tungoksessa. Jos kerrankin paistaa aurinko, on ulkona tunnelma huipussaan, kun hevosia näkee ja kuulee ihan läheltä. Kun tulee Teivoon, pitää ehdottomasti käydä moikkaamassa hevosia. Me tuomme tänä vuonna hevosia lähemmäs ravivieraita ja ehkä tapaat Elviksen kaviot kultaglitterissä jo VIP-portilla. Anna pitkän, kuuman kesän alkaa Teivossa: ota kaverit mukaan ja lähde radalle!

 

Osta liput nyt sivun oikean reunan Teivo Shop -painikkeesta!

Illan ohjelma

– Portit alueelle aukeavat klo 17:00, tapahtuman pääsylippu vaihdetaan rannekkeeseen portilla. Suosittelemme ostamaan lipun ennakkoon – näin vältät ruuhkan portilla ja säästät rahaa.

– Upeita hevosia ja jännittäviä ravilähtöjä voit seurata klo 18:00 – 21:00. Ravien päätyttyä ilman ranneketta olevat henkilöt joutuvat poistumaan alueelta. Huomioithan, että tapahtuma on K18 klo 21:00 jälkeen. 

– Popedan lavalle lämmittelee The Coveralls, joka soittaa kaikkien tuntemia suomihittejä.

– Illan huipentaa lauteille nouseva Popeda.

* Alueen ruoka – ja anniskelupisteet aukeavat klo 17:00 ja palvelevat koko tapahtuman ajan.

Turvallisuusohjeet

Haluamme tarjota kaikille mukavan tapahtuman Teivossa, ja toivomme jokaisen vieraamme huomioivan ohjeemme onnistuneen tapahtuman takaamiseksi!

Pyydämme kaikkia vieraitamme saapumaan alueelle pääportin kautta. Pääportilla vaihdamme pääsyliput rannekkeisiin ja rannekkeen kanssa saa alueella liikkua vapaasti, alueelta ei voi tilapäisesti poistua.

Ikärajat

Tapahtuma on ikärajaton ravien aikana klo 21 saakka. Alueella on paljon ihmisiä, joten pienten lasten kanssa tulee noudattaa äärimmäistä varovaisuutta. Alue muuttuu K-18 –alueeksi klo 21 jälkeen. Kaikki ilman ranneketta olevat ravivieraat poistuvat alueelta ja järjestyksenvalvojat tarkistavat vieraiden rannekkeet.

Saapuminen ja poistuminen

Tapahtuma järjestetään Teivon raviradalla (Velodromintie 2, Tampere). Pysäköintialue on ilmainen, mutta rajallinen. Tampereen seudun joukkoliikenteen bussit ajavat ylimääräisiä vuoroja Teivoon, katso aikataulut tästä. Taksi Tampereen autot päivystävät Teivon tolpalla ja Taksi Tampereen henkilökunta palvelee paikan päällä (taksitampere.fi, puh. 0100 4131).

Autokatsomo ja invaparkki katsomoalueella eivät ole käytössä.

Esteettömyys

Pyörätuolivieraille emme pysty tarjoamaan katsomoalueen invaparkkia. Saattajat pääsevät sisään ilmaiseksi.

Turvallisuus

Sisäänkäynneillä on turvatarkastus, jossa kaikki reput ja laukut tutkitaan. Alkoholijuomien, sateenvarjojen, laser-osoittimen, aseiden, ilotulitteiden sekä muiden vaarallisten aineiden tai välineiden tuominen alueelle tai sen välittömään läheisyyteen on ehdottomasti kielletty. Myös kaikki avatut juomapullot sekä 0,5 litraa suuremmat juomapullot ovat kiellettyjä.

Konserttia ei saa kuvata. Järjestyksenvalvojat poistavat ammattimaiseen käyttöön tarkoitetut järjestelmä­kamerat/videointilaitteet ja valvovat yleisön puhelimien käyttöä. Ravien aikaan radalla saavat kuvata vain luvan saaneet valokuvaajat.

Tupakointia toivomme vältettävän ja se on sallittua vain erikseen merkityissä kohdissa, joissa tumppiroskikset.

Kaikissa ongelmatilanteissa voi kääntyä järjestyksenvalvojien puoleen. Tunnistat heidät keltaisista ja oransseista liiveistä. Ensiapu on avoinna tapahtuman ajan.

Maksuvälineet

Alueella on myyntipisteissä korttimaksumahdollisuus.