Close

Koronapassi käyttöön Teivon raveissa

Länsi-Suomen Aluehallintovirasto on päättänyt koronapassin käyttöönotosta yli 100 hengen yleisötilaisuuksissa sisätilojen osalta 24.11.-19.12.2021 välisenä aikana 16-vuotiailta ja vanhemmilta henkilöiltä. Näin ollen koronapassi tulee käyttöön myös Teivon raveissa. Koronapassi on käytössä ainakin 30.11. ja 7.12. raveissa. Koronapassi tarkistetaan Ravintola Grand Prix’n ja Trotterin ovella, ainoastaan näistä ovista pääsee sisään pääkatsomoon. Ulkoalueella koronapassia ei tarkisteta.

Tallialue suljetaan kokonaan yleisöltä ja hevosen mukana talliportista saa saapua vain välttämättömät henkilöt (valmentaja, hoitaja ja ohjastaja sekä mahdollinen autokuski). Talliportilla koronapassia ei tarkisteta.

Tartuntatautilain 58 i §:n 1 momentin mukaan EU:n digitaalisen koronatodistuksen tulee kansallisessa käytössä osoittaa henkilön saaneen 16 g §:n 1 momentissa tarkoitetun täyden rokotussarjan vähintään seitsemän vuorokautta aiemmin, negatiivisen koronatestituloksen enintään 72 tuntia aiemmin tai sairastaneen covid-19-taudin enintään kuusi kuukautta aiemmin. Lue lisää koronapassista tästä.

Koronapassin pystyy jokainen latamaan oma kanta tietojärjestelmästä. Koronapassin QR-koodi luetaan sisätilojen ovella ja sen jälkeen tarkistetaan henkilön henkilötiedot. Sisätiloissa suositellaan noudattaman jo aikaisemmin olleita hygienia- ja turvavälisuosituksia. 

Tervetuloa raveihin terveenä!

No event found!