Close
Teivossa tapahtuu

Tiistairavit

Perjantaina 29.5.2020 tulleen tiedotteen mukaisesti saamme ottaa enintään 500 hengen yleisön seuraamaan Teivon tiistairaveja 2.6. klo 17.30!

Kilpailevien hevosten omistajat pääsevät paikalle ilmoittautumalla ennakkoon ti 2.6. klo 10 mennessä osoitteeseen teivo@teivo.fi. Rajoituksena 2 omistajaa/hevonen. Sallitun yleisömäärän otamme paikalle saapumisjärjestyksessä katsomon pääportilta, portti avataan klo 16. Raveja on mahdollista seurata myös omasta autosta. Näissä raveissa sisäänpääsymaksua ei peritä.

Katsomoalueelta ei ole lainkaan kulkua tallialueelle! Katsomoalueella avoinna ovat alakerran kahvila ja Pub Sammio. Totoa on mahdollista pelata vain yhdestä pisteestä kahvilasta. Ulkoalueella avoinna on makkarakioski.

Huolehdimme ravitapahtumamme yleisö- ja varikkotilojen hygieniasta ja paikalle saapuvien tehtävänä on pitää erityisen hyvä huoli turvaetäisyyksistä ja sairaana ei saa missään tapauksessa tulla raveihin. Järjestysmiehet valvovat tapahtumaa ja ohjeistavat tarvittaessa asiakkaita.

Ohjeet kilpailijoille 2.6. www.teivo.fi/kilpailuohjeet-2-6/ .

Avainsanat:,