Close
Teivossa tapahtuu

Tiistairavit

Seuraavaa ravipäivää vietetään tiistaina 30.6. klo 18.00 alkaen. Ravit ovat palanneet lähes aiempaan aikatauluun ja illan ensimmäinen lähtö kilpaillaan klo 18.07. Illan ohjelmassa 9 jännittävää lähtöä ja ponilähtö, joka aloittaa illan klo 17.40.

Myös yleisö on tervetullut raveihin! Saamme ottaa 500 hengen yleisön katsomoalueelle. Liput 5 €, alle 18-vuotiaat maksutta. Kausikortit, ykkösasikaskortit, SHKL:n jäsenkortit ja Raviliiga Ilveksen ja Tapparan kortit ovat voimassa. Lippuja on mahdollista ostaa myös Teivon nettikaupasta (sivun oikean puoleisesta Teivo Shop-painikkeesta kohdasta ”Arkiravit”). Hevosen omistajille on lähetetty lippu raveihin (2 hengelle) Heppa-järjestelmän kautta ja lippu löytyy kirjautumalla Hippoksen Oma talli-järjestelmään. Yleisö päästetään porteista sisään saapumisjärjestyksessä, joten suosittelemme olemaan ajoissa! Portit aukeavat klo 16. Raveja on mahdollista seurata myös omasta autosta (autokatsomo 4 €).

Katsomoalueelta ei ole lainkaan kulkua tallialueelle! Katsomoalueella avoinna ovat alakerrassa kahvila, Pub Sammio ja totohalli. Yläkerrassa avoinna Ravintola Grand Prix, jonne ei peritä erillistä sisäänpääsymaksua. Istumakatsomo ei ole avoinna. Totoa on mahdollista pelata paikan päällä. Ulkoalueella avoinna on makkarakioski. Suosithan maksaessasi korttimaksua.

Huolehdimme ravitapahtumamme yleisö- ja varikkotilojen hygieniasta ja paikalle saapuvien tehtävänä on pitää erityisen hyvä huoli turvaetäisyyksistä ja sairaana ei saa missään tapauksessa tulla raveihin. Järjestyksenvalvojat valvovat tapahtumaa ja ohjeistavat tarvittaessa asiakkaita.

Kaikkien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita. Jos kuulut riskiryhmään, älä saavu ravipaikalle. Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan. Yski oikein. Yski hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan ja pese tai desinfioi kädet yskimisen jälkeen.

Tervetuloa viettämään kesäiltaa Teivoon!

Avainsanat:,