Close
Teivossa tapahtuu

Tiistairavit & kepparikisat

Tiistaina 19.7.22 raveihin kannattaa suunnata koko perheellä!

Illan aloittaa lasten suositut kepparikisat klo 17 alkaen (ilmoittautuminen vain paikan päällä klo 16.30 alkaen). Kilpailussa on neljä eri luokkaa, joista osallistua voi kahteen valitsemaansa luokkaan. Kilpailu on maksuton ja kaikki osallistujat palkitaan.
Lapsille myös poniajelua lasten ulkoleikkipaikalla Teivon Ravikoulun ihanilla poneilla, Ellalla ja Elviksellä. Lasten sisäleikkipaikalla voi maalata aidon hevosen kaviossa olleen kengän ja viedä kengän kotiin muistoksi. Kaikille avoimella tallialueen tutustumiskierroksella pääsee katsomaan hevosia läheltä ja tutustumaan Teivon Ravikouluun. Lisäksi kahvila Trotterissa on tarjolla herkullista ruokaa, juomaa ja jäätelöä, myös yläkerran Ravintola Grand Prix on avoinna.

Radan puolella nähtävä on kahden osalähdön ja finaalin perinteinen Martti Keskisen Ajajamestaruus nuorille ohjastajille, suomenhevosten montén SM-karsinta ja HögforsGST Kriterium-koe sekä paljon muuta! Ponien oma ravilähtö aloittaa kaviouran tapahtumat klo 17.40.

Liput ennakkoon Teivo Shopista, (sivun oikean reunan Teivo Shop-painike) 6 euroa, pääportilta 7 euroa. Alle 18-vuotiaille sisäänpääsy on aina maksuton, myös lasten ohjelma on maksuton.

Tervetuloa koko perheen kanssa viettämään kesäiltaa Teivon raveissa!