Close

Kimpparavit

Tiistaina 10. toukokuuta Teivossa vietetään Kimpparaveja! Kimppaomistaminen on nykyisin todella yleistä ja suurin osa ravihevosista on jonkinlaisen kimpan omistuksessa. Kimpassa hevosen omistamisen kulut eivät kasva niin suuriksi ja porukalla voi jakaa myös hevosen tuomat ilot ja surut.

Kimpparaveissa tietoa kimppaomistamisesta jaetaan toto-hallin infossa. Infoon voi myös vapaasti tuoda esitteitä myynnissä olevista kimppahevosista. Kannattaa siis käydä katsastamassa infon kimppahevostarjonta!

Kimpparaveissa kimppahevosen omistajat pääsevät raveihin maksutta. Kimpanvetäjä voi ilmoittaa kimpan ennakkoon Teivon toimistolle osoitteeseen teivo@teivo.fi ja kaikki kimppalaiset pääsevät hevosen nimellä raveihin maksutta. Kimpanvetäjä voi myös varata ryhmälle pöydät Ravintola Grand Prix’sta, jolloin tarjoamme ryhmälle ruuasta 15 prosentin alennuksen. Ravintolassa myös kimpoille suunnattu bingo, josta voi voittaa hienoja palkintoja.

Kimpparavipäivänä tarjoamme myös kimpoille mahdollisuuden pitää kimppakokous Teivossa, tarjoamme kokoustilan käyttöönne maksutta. Myös alakerran Omistajaklubi on tänäkin päivänä myös kimppaomistajien käytössä!

Hämeen Hevosenomistajat ovat myös mukana tapahtumassa omalla pisteellä ja raveissa voi kätevästi liittyä Suomen Hevosenomistajien Keskusliiton jäseneksi. Jäseneksi Kimpparaveissa liittyneiden kesken arvotaan myös palkintoja!

Ilta alkaa klo 17 alkavalla opetuslähdöllä, jossa ensiesiintymisensä radoilla tekevät kimppojen omistamat varsat.

Liput ennakkoon Teivo Shopista 6 euroa, portilta 7 €. Alle 18-vuotiaat maksutta.

Tervetuloa!