Close

Ravilauantai – Koko perheen Talvirieha & Divisioonafinaalit

Luvassa on lumoava koko perheen talvipäivä, joka yhdistää perinteisen hevosurheilun riemun ja talvikauden parhaat ulkoiluaktiviteetit. Koko perheen talvirieha klo 11-13 ja ravit klo 13 alkaen.

Liput

Ilmainen sisäänpääsy kaikille klo 11-12! 

 • Alle 16-vuotiaat maksutta
 • Teivo Shopista 14€
 • Portilta 15 €
  • Eläkeläiset ja opiskelijat 10 €

 

Koko perheen Talvirieha klo 11–13

Aamupäivä on omistettu perheen pienimmille ja heidän suurille seikkailuilleen. Talvirieha alkaa klo 11, tarjoten toimintaa, joka saa posket punoittamaan ja silmät säihkymään. Aktiviteetit ovat käynnissä klo 11-13, mikäli ei toisin ole mainittu.

 • Pulkamäki: Varustaudu vauhdin huumalla. Voit tuoda myös oman laskuvälineen mukanasi.
 • Kepparikisat klo 11: Ota oma keppihevonen mukaan ja osallistu päivän kepparikilpailuun. Meiltä saat tarvittaessa myös keppihevosen lainaan. Keppihevosareena sijaitsee sisätiloissa ja on käytettävissä aina klo 13 asti. 
 • Nuotio: Koko perheen yhteiset hetket nuotion äärellä lämmittävät sydäntä ja tarjoavat täydellisen tilaisuuden nauttia talvipäivästä.
 • Poniajelu: Tarjoamme unohtumattomia hetkiä pienimmille ponifaneille, kun he pääsevät tutustumaan ohjastuksen maailmaan ponien kärryillä.
 • Tandemajo klo 11-12: Ainutlaatuinen tilaisuus kokea raviradan vauhti ja tunnelma turvallisesti tandemkärryillä, jossa ammattilainen istuu kokoajan takanasi. 
 • Tallikierros klo 11.30 ja 12.30: Sukella hevosten maailmaan ja tutustu ravikouluun sekä ravikoulun asukkaisiin tallikierroksellamme. 
 • Rekiajelua: Luo perheesi kanssa ikimuistoisia hetkiä rekiajelulla.
 • Ponilähdöt: Raviradalla nähdään kaksi ponilähtöä. Ensimmäisessä lähdössä kilpailevat pienet shetlanninponit klo 12.20 ja toisessa lähdössä hieman isommat B-ponit klo 12.40.

 

Kepparikisat

Suositut lasten ja nuorten kepparikisat järjestetään Teivossa Talviriehan yhteydessä. Kepparikisat alkavat klo 11.30, ilmoittautuminen alkaa klo 11.00. Ilmoittautuminen ainoastaan paikan päällä. Kisat järjestetään tuttuun tapaan Hauhau-koirakeskuksen keppariareenalla, ison katsomorakennuksen vieressä sijaitsevassa rakennuksessa. Kilpailussa on neljä eri luokkaa, kukin kilpailija voi osallistua maksimissaan kahteen luokkaan.

Luokat ovat:

1. Ristikko (vain alle 7-vuotiaat)
2. 40-50 cm
3. 60-70 cm
4. 80 cm

Kaikkien luokkien parhaat palkitaan tuotepalkinnoin, kaikki osallistujat palkitaan.

 

Ravikilpailut klo 13 alkaen

Kun talviriehan riemukkaat hetket ovat saaneet sydämet sykkimään, on aika siirtää katseet radalle. Iltapäivä täyttyy hevosvoiman vauhdista, kun ravien ensimäinen lähtö starttaa klo 13.07. Koe läheltä, miten jännitys tiivistyy lähtöviivalla, tunne vauhdin hurma ja elä mukana, kun suosikkisi kiitää maaliviivan yli. Teivon ravilauantai on täydellinen päivä kokea raviurheilun taika ensikertalaisesta intohimoiseen faniin.

 

Ravintola Grand Prix

Vietä ravipäivä katsomoravintola Grand Prix’ssa nauttien hyvästä ruuasta, juomasta sekä kohoavasta tunnelmasta. Ravintola Grand Prix aukeaa klo 12.00. Tutustu Teivon ravintolapalveluihin ja katso Ravintola Grand Prix’n menu.

 

Muuta

Tutustu Teivon elämyspalveluihin ja varaa vaikka unohtumaton elämysajo ravihevosella https://www.teivo.fi/elamyspalvelut/

Tutustu jo ennakkoon Teivon käsiohjelmaan https://www.teivo.fi/kasiohjelma/ sekä pelivihjeisiin https://www.teivo.fi/pelivihjeet/.

Voit ostaa raviliput, ravintolapaketit sekä elämykset kätevästi ennakkoon Teivo Shopissa (sivun oikean reunan Teivo Shop-painike). Ravintolavaraukset myös puhelimitse 050 370 0088 tai sähköpostitse ravintola@teivo.fi Mikäli olette tulossa raveihin isolla porukalla, otathan yhteyttä ryhmäalennusta varten.

 

Kilpailijat

Hevosen kanssa raveihin suuntaavia suosittelemme tutustumaan Kilpailijoiden ohjeisiin (https://www.teivo.fi/raveihin/kilpailijoiden-ohje/), josta löydät mm. ratatiedotteen.

Katoslistat valmistuvat aina ravipäivän aamuna ja oman katospaikan voi tarkistaa https://www.teivo.fi/katoslistat/.

Nähdään raviradalla – missä talven taika kohtaa raviurheilun jännityksen!