Close
Teivossa tapahtuu

Laskiaisrieha & Magic Monday -ravit

Hiihtolomaviikolla Teivossa vietetään koko perheen Laskiaisriehaa maanantaina 28.2. klo 16 alkaen!

Vauhdikkaan ulkoilupäivän aikana ajetaan ja ratsastetaan Teivon Ravikoulun poneilla, kisataan keppihevosilla ja paistetaan nuotiolla makkaraa. Suomenhevosen vetämille kärryille mahtuu kerralla vaikkapa koko perhe ja opastetuilla tallikierroksilla pääsee tutustumaan tallialueen elämään. Jos lumitilanne sallii, pääsemme myös laskemaan mäkeä, omat liukurit ja pulkat mukaan, sekä kokeilemaan lumikenkiä! Radalla jännittävä hiihtoratsastuskisa (säävaraus), ponien oma ravilähtö sekä Magic Monday -ravit klo 18 alkaen. Kahvilasta mm. herkullisia laskiaispullia ja kaakaota.

Tapahtumaan myydään perhelippuja klo 15.30 alkaen. Perhelipun hinta 7 euroa, yhdellä lipulla sisään pääsee koko perhe. Perhelipulla kaikki aktiviteetit ovat maksuttomat (nuotiolla makkara itsepaistettuna 1 €).

Illan vauhdikkaat ravilähdöt käynnistyvät kello 18. Raveja voi jäädä seuramaan esimerkiksi Ravintola Grand Prix’hin herkullisesta ruuasta nauttien. Ravintola Grand Prix’hin on maksuton sisäänpääsy, pöytävarauksen voi tehdä jo ennakkoon numerosta (03) 3154 8352 tai sähköpostitse ravintola@teivo.fi.

Kepparikisat järjestetään Teivon Hauhau -koirakeskuksessa ja ilmoittautuminen alkaa klo 16.00. Kilpailussa on neljä eri luokkaa: 1. Ristikko 2. 40-50 cm 3. 60-70 cm 4. 80 cm. Kukin kilpailija voi osallistua kahteen luokkaan, ristikkoluokassa ikäraja on max 7 vuotta. Kaikkien luokkien parhaat palkitaan. Kilpailun aikataulu: klo 16.00 ilmoittautuminen avautuu, luokat alkavat klo 16.30. Jokaisen luokan jälkeen kyseinen luokka palkitaan ja rata kunnostetaan seuraavaa luokkaa varten ennen seuraavan luokan aloitusta.

Tervetuloa aloittamaan hiihtoloma Teivosta koko perheen kanssa!