Close

Lempäälä-ravit – tiistai

Tervetuloa viihtymään Teivon tiistairaveihin. Pääset nauttimaan ravilähdöistä katsomoravintolassamme herkullisen ruuan ja juoman äärellä. Raveja pääsee seuraamaan myös ulkoalueilta tai alakerran kahvioravintolasta. Voit myös yhdistää iltaan jonkin elämyspalveluistamme, jolloin takaamme, että ravielämyksesi siirtyy aivan uudelle tasolle!

 

Aikataulu
Klo 17.00 – Ravintola Grand Prix avautuu
Klo 17.10 – Koelähtö
Klo 17.30 – Ponilähtö
Klo 18.07 – Ravien ensimmäinen lähtö
Klo 21.05 – Ravien viimeinen lähtö (10.)
Liput
  • Ravintola Grand Prix 37€ (sis. sisäänpääsyn, käsiohejlman & ruokailun ravintolan noutopöydässä)
  • Pääsylippu Teivo Shopista 9 €
  • Pääsylippu portilta 10 €
    • Eläkeläiset ja opiskelijat 7 €
    • Alle 16-vuotiaat maksutta

Voit ostaa raviliput, ravintolapaketit sekä elämykset kätevästi ennakkoon Teivo Shopissa (sivun oikean reunan Teivo Shop-painike). Ravintolavaraukset myös puhelimitse (03) 3154 8352 tai sähköpostitse ravintola@teivo.fi. Mikäli olette tulossa raveihin isolla porukalla, otathan yhteyttä ryhmäalennusta varten.

 

Linkit

Tutustu Teivon ravintolapalveluihin ja katso Ravintola Grand Prix’n vaihtuva menu https://www.teivo.fi/ravintolapalvelut/ruokalista-grand-prix/

Tutustu Teivon elämyspalveluihin ja varaa vaikka unohtumaton elämysajo ravihevosella https://www.teivo.fi/elamyspalvelut/

Tutustu jo ennakkoon Teivon käsiohjelmaan https://www.teivo.fi/kasiohjelma/ sekä pelivihjeisiin https://www.teivo.fi/pelivihjeet/.

Hevosen kanssa raveihin suuntaavia suosittelemme tutustumaan Kilpailijoiden ohjeisiin (https://www.teivo.fi/raveihin/kilpailijoiden-ohje/), josta löydät mm. ratatiedotteen.

Katoslistat valmistuvat aina ravipäivän aamuna ja oman katospaikan voi tarkistaa https://www.teivo.fi/katoslistat/.

 

Tervetuloa Teivon raveihin!