Close
Teivossa tapahtuu

Tiistairavit & Delete Tammakriterium-karsinnat & Pohjantähti Suurmestaruus-karsinnat

Heinäkuussa Teivossa ravataan joka tiistai. Jokaiselle päivälle rakentuu ohjelmaa erityisesti lapsille ja lapsiperheille. Kepparit viihdyttävät lapsia joka tiistai, varsinaiset kisat järjestetään 21.7. Mukana myös ihastuttavat ponit, Vili ja Tipsu!

28.7. Ravit klo 18 alkaen, lasten keppariareena avoinna klo 17-19.30. Lisäksi ihanat Vili ja Tipsu-ponit tarjoavat mahdollisuudet talutusratsastukseen ja -ajoon. Ravit ovat täynnä huippulähtöjä, kun illan aikana kilpaillaan Delete Tammakriteriumin, Pohjantähti Suurmestaruuden sekä Pimara Cupin karsinnat.

Tiistaista 21.7. alkaen Teivon ravien katsomoalueella on kaksi erillistä sektoria, A sektori ja B sektori. Saamme ottaa molempiin sektoreihin enintään 500 henkilöä. Sektoreihin jakaantuminen tapahtuu jo pääportilla. Sektoreiden välillä ei voi liikkua. Tallialue on edelleen oma sektori, jonne ei ole kulkua katsomoalueelta.

A sektoriin kuuluvat Ravintola Grand Prix ja De Luxe, alakerran kahvila, Pub Sammio terasseineen ja lasten keppariareena sekä ulkoleikkipaikka. A sektoriin kulku katsomon takaa. 21.7. kepparikisat järjestetään A sektorin keppariareenalla.

B sektoriin kuuluvat istumakatsomo, totohalli ja totohallin kahvila, Pub Kolpakko (Kolpakko ei ole avoinna 21.7., anniskelu istumakatsomossa.) ja lasten sisäleikkipaikka. Kulku B-sektorille suoraan pääportista.

Molempiin sektoreihin kuuluu myös ulkotilaa katsomon edustalla ja lähtöjä voi molemmista sektoreista seurata vaikka kaviouran aidan takaa. Molemmista sektoreista löytyy omat ravintolapalvelut, anniskeluoikeudet ja WC-tilat. Totoa voi pelata molemmissa sektoreissa. Tiistairaveissa ravintoloihin tai istumakatsomoon ei ole erillistä sisäänpääsymaksua.

Jos ostat lipun ennakkoon, valitse jo ennakkoon oikea sektori. Ravintolapaikkoihin kuuluu automaattisesti A sektori. Pääportilla voit valita kumpaan sektoriin haluat ellei jompikumpi sektori ole täynnä. Kausikortit ja muut etuudet ovat voimassa normaaliin tapaan.

Liput joko nettikaupasta (sivun oikean reunan Teivo Shop -painikkeesta) tai portilta (5€). Lipunmyynti nettikaupassa päättyy arkiraveissa klo 15. Alle 18-vuotiaille sisäänpääsy on maksuton.