Close
Teivossa tapahtuu

Kriterium-ravit

Tampereen ravivuoden kohokohta, Kriterium-ravit, kilpaillaan Teivossa lauantaina 3.10!

Klassisena Kriterium-päivänä maan parhaat 3-vuotiaat lämminveriset ja 4-vuotiaat suomenhevoset tavoittelevat ikäluokan kruunua, Kriterium-voittoa! Jännitettävää riittää myös päivän muissa huippulähdöissä, joita ovat mm. lämminveristen Tammer-ajo ja suomenhevosten Erilo-juoksu. Päivän aloittaa ponien oma Ponikriterium.

Kriterium-finalistit karsittiin tiistaina 22.9, katso finaaleiden ratajärjestys tästä. Käsiohjelma on valmis ja luettavissa tästä.

Tule kokemaan ja aistimaan suurkilpailuiden tunnelma! Kriterium-voitto on jokaisen hevosihmisen unelma, tule katsomaan keiden haaveet käyvät todeksi tänä vuonna!

Perheen pienimmätkin viihtyvät raveissa varmasti, lapsille avoinna Hauhau-Koirakeskuksen keppariareena ja lasten sisäleikkipaikka, jossa mm. hevosenkenkien maalausta ja muuta mukavaa askartelua. Lasten ohjelma on maksuton.

Ravintola Grand Prix on myyty lopppuun, mutta Ravintola Paalupaikkaan mahtuu! Paalupaikkaan myydään 47,5 euron ravintolapaketteja, johon kuuluu sisäänpääsy alueelle ja ravintolaan, oma pöytäpaikka sekä ruokailu noutopöydästä. Ravintolapaketin voi ostaa Teivo Shopista (sivun oikean reunan Teivo Shop -painikkeesta). Ravintola Paalupaikan paketti on ennakkomyynnissä pe 2.10. klo 16 asti, jonka jälkeen ravintolapaikkoja voi tiedustella raveista.

Liput Teivo Shopista 16,5 €, portilta 17 €. (Etukorteista voimassa ainoastaan Teivon kausikortti ja ykkösasiakaskortti sekä SHKL-jäsenkortti ja Hippoksen kausikortti. Raviliigakortit eivät ole voimassa. Päälähtöjen omistajille on lähetetty postitse kutsu raveihin, muiden lähtöjen omistajat voivat hankkia lipun Kriterium-raveihin ilmoittautumalla radalle sähköpostitse viena.kauppi@teivo.fi. Lippurajoituksena 2 omistajaa/hevonen.) Alle 18-vuotiaat maksutta.

Mediaa pyydetään akkreditoitumaan ennakkoon osoitteeseen viena.kauppi@teivo.fi. Kerrothan samalla haluatko työskennellä tallialueella vai katsomoalueella.

Lämpimästi tervetuloa Teivoon!

Yhteistyössä Medilaser, HögforsGST, Wania Racing, Pimara, Maaseudun Tulevaisuus – Ravinetti, Tampereen Ajopelit, GLi Yhtiöt, Tampereen Kaupunki, D-Kulma, Delete ja KR-Airshaft.