Close
Teivossa tapahtuu

Popeda radalla 2022

Manserockin jättiläinen Popeda astelee radalle ja lavalle perjantaina 10.6.2022 Teivon Ravikeskuksessa! Liput ovat myynnissä  – varaa paikkasi alkukesän odotetuimpaan tapahtumaan! Liput ovat myynnissä Teivo Shopissa sivun oikeassa reunassa!

Popeda nähtiin ensi kerran Teivon Ravikeskuksen luonnonkauniissa harjumaisemissa kesäkuussa 2019. Nyt Popeda radalla saapuu jälleen Teivon Ravikeskukseen perjantaina 10.6. Tämä on pakko kokea uudelleen! 

Tapahtuman aloittaa vauhdikkaat ravit, joita värittävät Katja Ståhlin ja Sara Perttusen haastattelut! Ravit etkoina on riehakas – ja joillekin ehkä rahakas – kokemus! Ravit sopivat myös ensikertalaisille, kysy rohkeasti neuvoa henkilökunnaltamme! Ruoka- ja juomapisteet avataan heti klo 17 porttien avauduttua, joten meillä ei tarvitse olla nälissään tai janoissaan.

Tapahtumaan myydään perus- , Premium- sekä VIP-lippuja. Peruslippu sisältää sisäänpääsyn sekä raveihin että illan Popedan konserttiin. Perusliput ovat myynnissä Teivo Shopissa (sivun oikean reunan Teivo Shop -painike), Premium- ja VIP -liput ovat loppuunmyyty.

Meillä on sekä sisällä että ulkona paljon tilaa ja useita eri anniskelupisteitä, joten kenenkään ei ole pakko olla tungoksessa. Jos kerrankin paistaa aurinko, on ulkona tunnelma huipussaan, kun hevosia näkee ja kuulee ihan läheltä. Kun tulee Teivoon, pitää ehdottomasti käydä moikkaamassa hevosia. Me tuomme tänä vuonna hevosia lähemmäs ravivieraita ja ehkä tapaat Elviksen kaviot kultaglitterissä jo VIP-portilla. Anna pitkän, kuuman kesän alkaa Teivossa: ota kaverit mukaan ja lähde radalle!