Raviliiga

Lätkässä raveihin

Raviliigassa ei puristeta mailaa, vaan ohjaksia. Raviliiga toteutetaan yhdessä jääkiekon Liiga-joukkueiden kanssa kausilla 2017-2020. Raviliigassa joukkueet, pelaajat ja fanit mittelevät hiekkaradan herruudesta omien ravihevostensa kesken. Myynnissä on ollut 1000 osuutta jokaisen joukkueen hevosesta hintaan 100 euroa – ilman lisäkuluja. Teivossa on kaksi omaa raviliigajoukkuetta, Raviliiga Ilves ja Raviliiga Tappara! Molemmat Teivon raviliigajoukkueet ovat täysilukuiset ja molemmat hevoset ovat löytäneet tuhatpäisen omistajajoukon.

Osuudet molemmista Teivon raviliigahevosista on myyty loppuun, mutta molempien hevosten uraa pääsee seuraamaan mielenkiinnolla!

Raviliiga Ilveksen hevonen on nimeltään Rehab eli ”Ripa” ja se on 3-vuotias huippusukuinen ravihevonen, jota valmentaa urjalalainen Markku Nieminen. Rehab aloitti kilpauransa helmikuussa 2019 voitolla ja kerännyt tasaisesti rahaa kovista kilpailuista ja päässyt osallistumaan kovien ikäluokkakilpojen finaaleihin.

Raviliiga Tapparan hevonen on nimeltään Marschall Match eli ”Sheriffi”. Marschall Match on 3-vuotias huippusukuinen ravihevonen, jota valmentaa sastamalalainen Tuija Irri. Sheriffi aloitti kilpauransa helmikuussa kolmella voitolla ja on sittemmin voittanut mm. 3-vuotiaden oriiden ja ruunien Kasvattajakruunun!