Ponikerho

Ponikerho jatkuu helmikuussa 2017. Kerho on Täynnä!

 

Raviurheilun nuorisotoiminnan parissa lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus tutustua lajiin, oppia sen alkeita ja harrastaa ohjatusti ja turvallisesti. Samalla he oppivat vastuullisuutta sekä hevosen hyvinvoinnista huolehtimista. Poniraviurheilu on osa raviurheilun nuorisotoimintaa.

 

Syyskuussa 2016 Teivossa starttaavat ponikerhot. Kerhot kokoontuvat Teivossa aina ravitiistaisin. Ikäraja ponikerhoon on 5v. Ilmoittautumisajan päätyttyä lapset jaetaan kahteen ryhmään iän ja kokemuksen perusteella.

 

Kerhossa tutustumme poneihin ja harjoittelemme niiden hoitoa ja käsittelyä. Opiskelemme asioita myös teoriassa leikin, askartelun ja erilaisen materiaalin avulla Teivon toimiston tiloissa. Tallilla opit harjaamaan ponin ja harjoittelemme ponin talutusta. Tutustumme erilaisiin varusteisiin ja opit erottamaan hevosten rodut ja värit. Tietojen ja taitojen kartuttua opettelemme valjastamaan ponin ja ohjastamaan ponia kärryiltä.

 

Lisätietoa raviurheilun nuorisotoiminnasta www.hippos.fi/nuoriso

Lisätietoa Teivon nuorisotoiminnasta Päivi Mustajärvi s-posti: paivi.mustajarvi@teivo.fi  puh: 03 3154 8314

Nelivetoratojen nuorisokoordinaattori (Lahti, Forssa, Riihimäki, Tampere) Paula Pellinen s-posti: paula.pellinen@pilvenmaki.fi puh: 0400 213 499